FB pix Support je team met je eigen shirt! - Artikelpost

Support je team met je eigen shirt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1253 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Eenheid is het belangrijkste waar het teambuilding betreft. Een goede manier om zulke eenheid uit te stralen is door het dragen van bedrukte t-shirts. Met dergelijke shirts kan de team-loyaliteit overal getoond worden!

De leden van het team zelf kunnen door het dragen van bedrukte shirts hun loyaliteit uitdragen maar ook fans, vrienden en studiegenoten kunnen hun support laten zien door het dragen van een dergelijk shirt. Waar ze hun shirts ook zullen dragen, overal zal te zien zijn wie ze supporten! Door dezelfde shirts te dragen voel je je ook automatisch meer verbonden.

Nog een reden om shirts te laten bedrukken voor je team is dat het een geweldige vorm van reclame maken is. Als iemand het shirt draagt met het logo van je club erop, kan diegene vragen krijgen van vrienden en familie (of misschien zelfs vreemden!) over waar het logo voor staat, en misschien zijn ze dan wel geïnteresseerd om eens te komen kijken of misschien zelfs deel te worden van je team.

Als je erover nadenkt je eigen shirts te laten bedrukken zul je zien dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Je kan kijken wat voor model shirt je wilt, of je mannenshirts of girlies wilt, wil je een basic shirt of misschien een polo… Etcetera.

Wat natuurlijk heel belangrijk is voor het ontwerpen van je eigen shirts is de kleur. Als je team al een vast logo heeft, en clubkleuren heeft wordt de keus al iets makkelijker gemaakt voor je! Anders moet je gewoon voor een kleur gaan die er goed bij past. Ook moet je nog beslissen hoeveel shirts je wilt laten maken en in welke maten.

 Je moet ook beslissen waar en hoe je het clublogo op je shirt wilt hebben. Wil je ze op de achterkant, of op de voorkant of alleen op de linker- of rechterkant van de borst? Je kan zelf zien wat je mooi vindt, want er is van alles mogelijk!

 Over de Auteur

T-shirts bedrukken is supermakkelijk met de hulp van Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo