FB pix T-shirt Online ontwerpen - Artikelpost

T-shirt Online ontwerpen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1305 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

 

De winkels hangen vol leuke t-shirts, maar uniek zijn ze zeker niet. Hoe vaak kom je niet iemand tegen die exact hetzelfde t-shirt heeft als jij. Dan denk je bij jezelf had ik maar net dat andere t-shirt gekocht of zelf een t-shirt ontworpen.

Een t-shirt met ludieke tekst

Een t-shirt met een leuke tekst is altijd leuk om te geven als cadeau. Degene die het t-shirt ontvangt zal nog meer verrast zijn, omdat het cadeau wat hij/zij ontvangt nog persoonlijker is. Daarnaast zal hij of zij altijd leuk en blijvend herinnerd worden aan dat ene moment wanneer die leuke uitspraak ter sprake kwam. Door online een t-shirt te ontwerpen heb je niet alleen een leuk cadeau maar tegelijk ook nog een mooie herinnering.

Een t-shirt met afbeelding

Niet alleen tekst kun je op een t-shirt laten bedrukken, maar het is ook mogelijk om een leuke foto of logo erop te laten drukken. Het logo van je club waar je je sport beoefend bijvoorbeeld. Of gewoon van je favoriete club, dat kan natuurlijk ook. Het is niet alleen mogelijk om een afbeelding op de mouw te laten zetten, maar ook bijvoorbeeld op de borst. Ook kun je eenvoudig de grote van het logo bepalen. Naast een logo kun je ook gewoon een afbeelding uploaden en op het t-shirt laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding van je favoriete auto of motor op je t-shirt laten zetten.

T-shirt helemaal zelf ontwerpen

Voor de echte creatievellingen onder ons is het natuurlijk ook mogelijk om uiteraard zelf een mooi design en/of ontwerp te maken in bijvoorbeeld photoshop en dit up te loaden.

Bij verschillende t-shirt websites kun je vaak kiezen uit bestaande designs maar dan heb je weer het risico dat er iemand in eenzelfde shirt loopt, wanneer je dus zelf een mooie foto uitzoekt of een leuke unieke tekst verzint heb je altijd een uniek t-shirt ofwel voor jezelf ofwel om cadeau te doen aan een goede vriend of kennis.Over de Auteur

Ik vind het lekker om te sporten en leuk om artikelen te schrijven :)

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo