Tien populaire soorten trouwringen: Voor elk wat wils! - Artikel Post - Artikel Marketing

Tien populaire soorten trouwringen: Voor elk wat wils!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: thomasstorm
Gezien: 416 | Aantal woorden: 830 | Datum: Wed, 20 Mar 2013 | 0 commentaar

 

 

Het dragen van een trouwring is niet alleen statement van de bruid, maar ook van de bruidegom. De keuze voor welke trouwring gekozen wordt is dan ook iets waar door beide partners mee ingestemd dient te worden. Het gebeurt daarom ook best vaak dat de vrouw na het huwelijksaanzoek toch kiest voor een andere ring. Mannen hebben nou eenmaal vaak een ander beeld van wat ze mooi vinden dan hun echtgenoot/verloofde. Vandaag gaan we het hebben over de tien populaire trouwring-stijlen voor mannen. We beginnen van nummer tien en werken zo het lijstje af naar de nummer 1.

 
10: Een effen, rond aflopende trouwring
Deze 'domed trouwringen' zijn de klassieke keuze wanneer je een ring wilt uitzoeken die je man ook mooi vind. De meeste mannen houden er namelijk niet van om met te veel franje rond te lopen en geven de voorkeur aan een platte, effen trouwring. Ze moeten immers al wennen aan het dragen van een ring en willen er in hun dagelijks leven niet belemmerd door worden. Tijdens hun werk moet de ring gewoon om kunnen blijven, zonder te beschadigen. Dit is dan ook waarom mannen de voorkeur geven aan de wat simpelere, subtiele en robuuste 'domed trouwringen'.

9: Met een platte trouwring zit je altijd goed
Platte trouwringen zijn een uitstekende optie voor mannen die de 'domed' (koepelvormige) ringstijl net iets te gewaagd vinden. De platte ring heeft ietwat steile randen, die de trouwring een eigentijdse uitstraling geven. De platte trouwringen worden vaak door wat jongere mensen gekozen en worden veelal in andere materialen dan zilver en goud gemaakt. Net als bij elke andere ringsoort zijn deze ringen ook in alle soorten afmetingen verkrijgbaar.

8: Trouwring met een patroon
Toch op zoek naar een meer typerende trouwringstijl? Dat kan natuurlijk ook! Een trouwring hoeft namelijk niet strak vormgegeven te zijn om mannelijk over te komen. Er zijn een ontelbaar aantal variaties ontworpen op de gladde trouwring. Zo kan je kiezen voor een ring gemaakt van twee verschillende materialen, die tegen elkaar aan geslagen zijn. Ook is het mogelijk om een trouwring te laten ontwerpen die een patroon kent. Dit patroon kan in het materiaal zijn gebeiteld, maar kan ook met extra metaal op de ring zijn geplakt.

7: Edelstenen komen veel voor in trouwringen
Het dragen van een diamant of andere edelsteen hoeft echt niet fout te zijn! Mannen kunnen tegenwoordig makkelijk uit de voeten met wat bling om de vingers. Diamanten zijn de meest populaire edelsteensoort, maar saffieren, robijnen en andere edelstenen zijn ook erg gewild. Je moet er wel rekening mee houden dat het dragen van een trouwring waarin stenen zijn verwerkt een extra zorgvuldigheid vereist. De steentjes kunnen namelijk beschadigen als je ergens tegenaan loopt. Werk je intensief met je handen? Doe dan de ring af tijdens het werken. Dan heb je er je hele leven plezier van.

6: Sterling Zilveren trouwringen
Sterling zilver is de beste zilverkwaliteit wanneer het aankomt op het maken van een duurzame trouwring. Vergeleken met goud of het duurdere palladium is zilver een goed alternatief. Het zilver dat gebruikt wordt voor het maken van een trouwringen is vaak verrijkt met een of meerdere metaalsoorten die de sterkte en duurzaamheid van het zilver versterken. Vaak wordt hierbij gekozen voor een klein stukje van koper. Hierdoor kan het zilver minder makkelijk beschadigen door bekrassing of deukjes.

Dit artikel gaat hier verder.

Over de Auteur

Cober trouwringen is de specialist in trouwringen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo