FB pix Tips voor het online kopen van dameskleding - Artikelpost

Tips voor het online kopen van dameskleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1321 | Aantal woorden: 980 | Datum: | 0 commentaar

Tips voor het online kopen van dameskleding

De tijd van dameskleding bestellen via de ouderwetse catalogus van de bekende postorderbedrijven is voor de meeste vrouwen al een tijdje passé. De meeste Nederlandse postorderbedrijven halen hun omzet inmiddels voor de volle honderd procent uit het internetkanaal. En dat ondanks het feit dat je de kleding niet online kan passen!

De online fashion markt is nog altijd booming en elke dag komen er webshops bij. Maar waar moet je nou op letten als je online je dameskleding bij een postorderbedrijf  koopt? En waarom zou je het eigenlijk online doen in plaats van in een gewone winkel?

Voortaan shop je online

Het grootste nadeel van online shoppen is dat je datgene wat je bestelt niet kunt passen. Desondanks zijn er een aantal hele goede redenen om online dameskleding aan te schaffen. Steeds meer postorderbedrijven bieden je bijvoorbeeld de mogelijkheid je bestelling gratis terug te sturen. En bij een groot aantal van die aanbieders gaat dat heel gemakkelijk en is het bovendien gratis.

Daarnaast zijn de prijzen vaak lager dan in fysieke winkels. Het kost over het algemeen minder een internetsite te onderhouden dan een winkel en dus kunnen webshops met lagere marges werken.

Voor veel mensen is het ook fijn dat je op internet niet te maken hebben met de soms behoorlijk agressieve verkoopmethoden die sommige winkels en verkopers erop nahouden. En wil je wel graag advies bij je kledingkeuze? Dan zijn er genoeg sites die modeadvies geven op basis van jouw uiterlijk en wensen.

En wat dacht je van de enorme hoeveelheid dameskleding en postorderbedrijven waar je uit kunt kiezen? Je hebt het hele world wide web tot je beschikking! Het zou wel heel gek zijn als je niets kunt vinden wat jij leuk vindt.

Waar moet je op letten?

Heeft de webshop van jouw keuze een keurmerk, zoals het Thuiswinkel Waarborg? Dan is alles waarschijnlijk tiptop in orde. Koop alleen bij sites met zo’n soort keurmerk, want dan weet je zeker dat je veilig betaalt en dat je krijgt wat je besteld hebt.

Lees vervolgens de voorwaarden over het retourneren van je bestelling. Het kan natuurlijk een keer zo zijn dat iets te klein uitvalt of dat de kleur toch niet helemaal goed past bij de kleur van je favoriete laarzen. Gelukkig kun je tegenwoordig bij steeds meer online postorderbedrijven gratis retourneren. En vaak zelfs via elk postkantoor in Nederland. Kijk wel even hoeveel dagen je de tijd hebt om je bestelling terug te sturen. Tot slot kan je nog checken of je kunt betalen op de manier die jij het prettigst vindt.

Tijd om te shoppen

Lijkt de webshop 100% betrouwbaar? Dan kun je gaan shoppen! Kijk goed welke maat je moet hebben. Veel aanbieders hebben een maattabel. Je doet er goed aan jezelf even op te meten, de tabel te gebruiken en dan pas je bestelling te plaatsen.

Is je bestelling uiteindelijk bij je thuis bezorgd? Bekijk dan of alles in orde is. Als er bijvoorbeeld naden los zitten, is het verstandig de artikelen meteen weer terug te sturen. Je hoeft bij de meeste sites trouwens geen reden op te geven waarom je het artikel retourneert, maar in het geval van schade is het wel goed dat te vermelden.

Je bent nu helemaal klaar om dameskleding bij een online postorderbedrijf te bestellen. Veel succes!Over de Auteur

Mona-mode is een online warenhuis met trendy kleding!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo