Tissot - Artikel Post - Artikel Marketing

Tissot

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 567 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

tissotU bent vast wel bekend met het fantastische horlogemerk Tissot. Dit Zwitserse merk staat bekend om haar vooruitstrevende en geavanceerde technieken die ze toepast in haar horloges; dit doet ze al sinds de oprichting in 1853. Tissot heeft veel verschillende collecties geproduceerd die onderling veel van elkaar verschillen. De horloges van deze collecties hebben echter een gemeenschappelijke eigenschap: ze beschikken stuk voor stuk over hypermoderne technologie. Een goed voorbeeld van zo’n moderne collectie is de Touch Collection: deze collectie bestaat uit horloges die over een touchpanel beschikken en zodoende gebruikt kunnen worden als onder andere barometer, thermometer en altimeter. Ook kunnen ze worden gebruikt als kompas. Kijk snel in onze webshop als u meer wilt weten!

 

Wat hebben wij in huis?

Juwelier Van Willegen is official dealer van het merk Tissot. Dit betekent dat we veel verschillende horloges in huis hebben van dit merk: we hebben diverse collecties in huis die allemaal hun eigen voordelen en kenmerken hebben. Naast de eerdergenoemde Touch Collection hebben we de volgende collecties in ons assortiment:

  • T Sport 
  • T Classic 
  • T Lady 
  • Heritage Collection

In onze webshop kunt u alle horloges van deze collecties bekijken, alsmede alle specificaties en details. Zo kunt u goed bepalen welk horloge helemaal bij u past. U kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen als u meer wilt weten; we staan u graag bij tijdens uw aankoopproces. We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek met onze klanten zodat we advies kunnen geven!

De – in onze ogen – mooiste collectie van Tissot die we in huis hebben is de Heritage Collection. Deze collectie bestaat uit horloges met een speciale betekenis die opnieuw op de markt zijn gebracht: een stukje geschiedenis die u om uw pols kunt dragen. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact met ons op!Over de Auteur

Gerard Kempers!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo