Topper van Lancôme: La Vie est Belle - Artikelpost

Topper van Lancôme: La Vie est Belle

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 928 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar

Lancôme is een merk dat al eventjes meedraait. In 1935 werd het merk opgericht door Armand Petitjean. Het merk heeft tegenwoordig parfum, huidverzorging, make-up, zonverzorging  en mannenverzorging in het assortiment. Momenteel bestormt Lancôme de wereld met de prachtige campagne voor het nieuwe parfum La Vie est Belle. Julia Roberts wist de hoofdrol te pakken, en zij presteerde het om de campagne ongekende glans te geven.

 La Vie est Belle is een ode aan de kleine geneugten van het leven. De boodschap is dat je niet zoekt naar het grote geluk, maar geniet van de dagelijkse dingen. Je breekt met de menigte en kiest je eigen weg naar geluk. De parfumeurs Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo hebben dit gevoel perfect overgebracht. Zodra je het parfum ruikt tovert het een glimlach op je gezicht. De warmte die het uitstraalt geeft een geruststellend gevoel en het zoete in de opening is zo’n klein gelukje dat het leven net wat mooier maakt. Het succes van het parfum is te danken aan drie jaar onderzoek en meer dan 5000 verschillende versies die uiteindelijk dit wonderwater opleverde. Ook laat Lancôme een nieuwe kant van zichzelf zien, door het ongekend jeugdige karakter van het parfum.

 

 La Vie est Belle opent met de fruitige geuren van zwarte bes en peer. De basis van het eau de parfums is warmer en wordt gevormd door de geur van Iris, omringd door jasmijn en oranjebloesem. Het hart van het parfum is een gourmands en poederig door de tonkaboon, praline, patchoeli en vanille. Het flesje waar dit heerlijke Lancôme parfum in schuilt is geïnspireerd op een klassieke flacon uit 1949.

 

 Deze woorden over La Vie est Belle zeggen veel, maar om deze gelukzalige geur echt te ervaren zal je het eens moeten ruiken. Ben je overtuigd of nieuwsgierig? La Vie est Belle van Lancôme vind je op Parfumswinkel.nl. Hier bestel je voordelig, snel en veilig je favoriete parfum, huidverzorging en make-up.Over de Auteur

Bij Parfumswinkel besteden we graag extra aandacht aan onze favoriete oude en nieuwe parfums. La vie est belle is een absolute topgeur die we met trots in onze webshop presenteren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo