FB pix Trend Alert: Moonboots - Artikelpost

Trend Alert: Moonboots

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2356 | Aantal woorden: 336 | Datum: | 0 commentaar

Dit jaar zijn Moonboots weer helemaal trendy. Tijdens deze koude winterdagen verkiest het grote publiek lekker warme laarzen. Eén van de opties voor winterlaarzen zijn de Moonboots. Wanneer je het model van de meeste Moonboots bekijkt lijken het precies schoenen van een astronaut. Gelukkig zijn de Moonboots zeer stijlvol afgewerkt en vooral, lekker warm in het koude winterweer. Er zijn verschillende modellen Moonboots beschikbaar op Zalando, waar je een grote keuze hebt uit vele modellen, en een zeer voordelige prijs betaalt voor goede kwaliteit.

De meeste modellen Moonboots dit jaar werken voornamelijk met veters. Dit omdat veters zeer comfortabel zijn voor snowboots, je kiest namelijk zelf hoe hard je je schoen aanspant. Ook vindt je dit jaar heel veel nepbont terug, ze worden vooral in Moonboots verwerkt voor de warmte en het comfortabele gevoel die ze aan de schoen geven. De meeste modellen worden gemaakt uit textiel met een zool uit kunststof. De binnenvoering is voor het merendeel van de modellen vervaardigt uit polyester. 

Voor diegenen die op zoek zijn naar de meer stijlvollere variant bij de Moonboots vinden zeker ook hun ding deze winter. Deze winter zijn er diverse Moonboots met onder andere gespsluitingen en klassieke kleuren. De gespsluitingen geven het geheel een trendy uiterlijk en zijn zo gemakkelijk te combineren met de meeste kledingstukken. Moonboots gaan vooral goed samen met jeans.

Conclusie, indien je op zoek bent naar een originele en vernieuwend schoenmodel die je voeten ook goed warm houden deze winter, zijn de Moonboots zeker een aanrader.Over de Auteur

Dat ik gek ben van laarzen bleek waarschijnlijk eerder al uit de artikelen over winterlaarzen en enkellaarzen die ik hier op ArtikelPost heb geschreven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo