FB pix Trends voor oorbellen waar je aan moet wennen - Artikelpost

Trends voor oorbellen waar je aan moet wennen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1490 | Aantal woorden: 338 | Datum: | 0 commentaar

Zoals een flesh tunnel klinkt, zo is het dus ook gewoon. Je hebt een buis in je oor, en als je daarmee wilt spelen kun je je vinger of een potlood of een soepstengel er doorheen halen. Wat jij wilt! Als het op sieraden (en in dit geval dus oorbellen) aankomt, is de flesh tunnel een soort van tatoeage: denk er goed over na en besef wat je doet. Je komt er namelijk niet snel weer vanaf!

Underground wordt mainstream
Ja, dat is dus inderdaad waar. De flesh tunnel als oorbellen in je oor is gewoon hartstikke underground. En met underground doelen we op een bepaalde groep mensen die niet het straatbeeld bepaalt maar wel steeds meer in opkomst is en dus groter wordt. De volgende stap is dus mainstream en dat wordt de flesh tunnel ook. Denk aan skaters en punk en gasten vol tattoos… zij hebben de flesh tunnel, en hun vriendinnen ook gewoon. Want natuurlijk kunnen stoere chicks zo’n oorbellen buis net zo goed hebben als mannen.

Net als in Afrika
Je moet er alleen wel op oefenen want zo’n buis heb je niet zomaar! Neem als voorbeeld die Afrikaanse stammen waar ze schoteltjes in hun lippen kunnen leggen. Alsof dat in een keer past! Nee man, dat moet je oefenen. De rek moet er immers in, en dat geldt natuurlijk ook gewoon voor je oorlel. Loop vooral eens een willekeurige tattoo of piercingshop binnen. De medewerkers daar kunnen je er alles over vertellen en zij zijn experts op het gebied van flesh tunnels. Kun je gelijk zien hoe die underground er dan uitgezien heeft, voordat de flesh tunnel mainstream ging!

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo