FB pix Trendy damesschoenen met een warme voering - Artikelpost

Trendy damesschoenen met een warme voering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1705 | Aantal woorden: 533 | Datum: | 0 commentaar

De winter is voor mij altijd weer een dieptepunt wat betreft schoenen. Mijn mooie pumps en sandalen verdwijnen in de kast en de winterlaarzen komen weer tevoorschijn. Ik heb onlangs besloten om op zoek te gaan naar mooie damesschoenen voor de winter. Die moeten er toch zijn? Nadat ik afscheid had genomen van mijn prachtige collectie pumps ben ik de stad in gegaan op zoek naar de perfecte damesschoenen voor de winter.     

Nooit meer naar een schoenen winkel

Eenmaal aangekomen in de stad schrok ik van de drukte. Door de uitverkoop stonden de schoenenwinkels overvol met mensen op zoek naar een goed paar schoenen waar ze de winter mee door kunnen komen. Ik besloot eerst maar eens een cappuccino te gaan drinken om mezelf een beetje op te laden. Dames hebben het maar moeilijk met het kopen van schoenen. Er is simpelweg te veel keuze. Hoewel ik er van houdt om damesschoenen eerst te passen voordat ik een aankoop doe werd ik gek van de drukte. Ik kon nergens rustig zitten om een paar schoenen te passen. Volgende keer beter. Het was niet mijn dag om een goede aankoop te doen. 

In alle rust online schoenen shoppen

Onderweg naar huis kreeg ik een goede ingeving. Ik ga thuis eens rustig online damesschoenen kijken zonder alle koopjesjagers om me heen. Ik fietste langs de supermarkt en kocht een doos bonbons en een pak chocolademelk. Eenmaal thuis ben ik gaan zitten met mijn laptop op schoot op zoek naar mooie damesschoenen voor de winter. Ik wil graag een paar nieuwe schoenen met voering, aangezien ik vaak last heb van koude voeten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze niet te lomp zijn. Damesschoenen moeten natuurlijk wel vrouwelijk staan. Ik kwam na een paar minuten zoeken terecht in de schoenen webshop Sooco. Hoewel ik normaal gesproken alleen nette schoenen draag viel mijn oog direct op een paar stoere veterboots van Post XChange. De laarsjes zijn gevoerd en dus lekker warm. Zou dit mijn nieuwe paar winterschoenen worden?

Damesschoenen; een keer iets anders

Ik heb nog een uur verder gezocht en ben beland in verschillende webshops. Ik vond mooie enkellaarzen met hoge hak en een warme voering maar toch bleef ik denken aan de stoere veterschoenen van Sooco. Misschien ook wel lekker om een keer niet op hakken van 13 centimeter te hoeven lopen. Ik ging terug naar de website en bekeek alle productfoto’s nog eens aandachtig. Ik besloot de damesschoenen te bestellen. Een keer iets anders. Mochten ze echt niet goed zijn kunnen ze altijd nog worden teruggestuurd. De volgende dag had ik ze al in huis. Wat een top service. Het leuke is; ik loop er ondertussen al de hele week op en had me geen beter paar winterschoenen kunnen wensen! 
Over de Auteur

Lisanne is blogger en schijft over interieur, lifestyle en mode. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo