Trots op je lijf? Toon dat dan! - Artikelpost

Trots op je lijf? Toon dat dan!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 246 | Aantal woorden: 823 | Datum: | 0 commentaar

Jouw opwindende lichaam is er een dat je niet onder stoelen of banken steekt. Het is juist hoog tijd om te vieren hoe goed Moeder Natuur voor jou is geweest!
En dat doe je wellicht liever samen met anderen. Want waarom zou alleen jij van je eigen schoonheid mogen genieten? Sterker nog, misschien krijg je door de meest zinderende kleding te dragen wel de bevestiging waar je stiekem  - of juist openlijk - naar op zoek bent.


Er bestaan talloze manieren om aan te tonen hoe lekker jij in je vel zit. Bijvoorbeeld door alvast veel van dat vel te laten zien! Je kunt het zo expliciet of juist subtiel aanpakken als je zelf wilt. Maak je keuze mede op basis van hoe je het liefste op je partner(s) overkomt. Geef je graag toe aan zijn, haar of hun wensen of wil je ze laten schreeuwen van verlangen? Zolang jij je fantasie niet af laat remmen, is alles mogelijk...

Lak & Leder

Niet alleen liefhebbers van bdsm maar ook mannen en vrouwen die volop van schoonheid en seksuele spanning kunnen genieten zullen jou maar wat graag in de meest verleidelijke lak en leder combinaties zien. Bovendien bestaan er ook genoeg outfits uit één stuk, zoals catsuits, waarin je je ronde vormen perfect tot uiting brengt. En hoe verhullend moet jouw kinky kostuum van de meest opwindende materialen precies zijn? Ook dat bepaal je helemaal zelf. Zo hoef je lang niet altijd je huid bloot te leggen aangezien je ook lak en leder kleding kunt dragen waar gaas in verwerkt is!

Bodystocking

Dat laatste geldt al helemaal wanneer je je lekkere lijf in een baanbrekende bodystocking giet. Natuurlijk kunnen deze ook van egale stoffen gemaakt zijn maar in de meeste gevallen is de transparante variant toch wel erg populair. Daarnaast zijn veel modellen van handige openingen voorzien die jouw partner - en jouzelf uiteraard - zogeheten ‘easy access’ bieden. Zo kun je je bloedstollende bodystocking tijdens de seks gewoon aan houden als je dat wilt!

Lingerie

Wat is nou de kunst van het verleiden? Simpel. Je moet de fantasie van degene die je probeert te strikken waarmaken. Of in ieder geval de illusie opwekken dat die binnen bereik is. En hoe kun je dat nu beter doen door de meest erotische lingerie te dragen? Denk hierbij aan een kinky korset, eventueel vergezeld van een sexy bh en string setje en jarretels waarmee je je sexy kousen vastzet. Wie zal jou nog kunnen weerstaan?!

Over de Auteur

Schrijven is mijn passie

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo