Trouwambtenaar - Artikelpost

Trouwambtenaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 488 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Een trouwambtenaar zorgt voor een unieke bruiloft!

Linda Deitmers is mijn naam en ik ben trouwambtenaar in Eindhoven e.o., ook wel BABS genoemd. Ik ben voornamelijk door de liefde in dit vak gerold. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken en ik wil graag delen wat de taken zijn van een trouwambtenaar.

Mijn taken zijn huwelijken voltrekken, partnerschappen registreren en omzetten van huwelijken en geregistreerde partnerschappen. Een trouwambtenaar is verantwoordelijk voor het goed verlopen van de bruiloft. het is dus heel belangrijk om alle punten goed met elkaar door te nemen. Het is voor mij iedere keer weer een feest mee te mogen werken aan een belangrijk moment in het leven van een bruidspaar en zo steeds weer andere mensen met ieder een eigen levensverhaal te ontmoeten. Het is voor een trouwambtenaar een eer het vertrouwen te krijgen.

Ons eerste kennismakingsgesprek houd ik het liefst bij u thuis. Dat praat voor u het gemakkelijkst. Lekker ontspannen in uw eigen omgeving. Met uw goedvinden wil ik graag contact opnemen met vrienden en familie. Deze hebben veelal de leukste verhalen en anekdotes waarmee de toch al mooie dag nog persoonlijker wordt. Dan ga ik in op uw persoonlijke verhaal en nemen we uitgebreid de details door. Zo plannen we samen de trouwceremonie tot een prachtig geheel! Als trouwambtenaar te Eindhoven kan ik u ook helpen bij het vinden de van de perfecte locatie. Als u gaat trouwen kunt u met de gemeente afspraken maken over het sluiten van uw huwelijk. Bijvoorbeeld over de locatie, de datum en het tijdstip. Ook kunt u afspraken maken over hoe de trouwceremonie eruit komt te zien. Het is verplicht dat er getuigen aanwezig zijn als u elkaar het JA-woord geeft. Dit kunnen minimaal twee en maximaal vier meerderjarige getuigen zijn. Gratis trouwen? Ook dat kan! Er zijn dan alleen wel minder mogelijkheden. Kan ik echt overal trouwen! Ja, dat kan echt! Of u nou in de tuin wilt trouwen, op Ibiza of in een kerk: het kan allemaal. Máár eerst ga je voor de wet trouwen, daarna trouw ik u op de locatie waar u écht wilt trouwen. Als trouwambtenaar te Eindhoven adviseer ik bruidsparen dan ook goed na te denken over hun ideale droomlocatie. Want trouwen doen we maar een keer op de perfecte huwelijksceremonie :) . Daar gaan we in ieder geval wel van uit!Over de Auteur

Mijn naam is Linda Deitmers, bruiloften en het trouwen zijn mijn passie en hobby. Ik ben een trouwambtenaar met een missie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo