Trouwringen - Artikelpost

Trouwringen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 224 | Aantal woorden: 482 | Datum: | 0 commentaar

De trouwringen staan ​​symbool voor loyaliteit en liefde. Ze verbinden uw unieke dag met groot belang - uw leven samen. En de ringen zijn een blijvende herinnering - ze zullen je levenslang vergezellen. Wat moeten je ringen symboliseren? Welke ring past het beste bij jou en bij welke ring voel jij je prettig? Welke ring past bij jouw persoonlijke stijl? Klassiek of iets ongewoons? En welke soorten goud zijn er? En waar moet bij het kopen rekening mee worden gehouden. En ja, er is ook het onderwerp graveren.
In deze blog geef ik je waardevolle tips en informatie om je te helpen bij het kiezen van je trouwringen.

Paladium

Palladium ringen hebben een constante kleur die niet verandert als witgoud. Palladium is lichter dan goud en daardoor ondanks zijn hoge zuiverheid zeer aantrekkelijk geprijsd. En ringen van palladium zijn aanzienlijk lichter dan platina.

Witgoud - geelgoud en roségoud

Goud scoort met zijn duurzaamheid. De ring verliest geen kleur en is ongevoelig voor zuur en lucht. Bij ringen in witgoud moet vermeld worden dat het altijd van kleur verandert. Maar dat mag geen tragedie zijn, je gaat gewoon naar de juwelier en laat het rhodium platteren. Dan stralen je ringen weer in volle glans.

Geelgoud is het klassieke edelmetaal voor trouwringen. De kleur - warm als de zon. Onmiskenbaar en uniek herkenbaar als trouwring.

Bij roodgoud hangt de kleur van goud ook af van verschillende culturen. Roségoud heeft een fascinerend effect en past goed bij veel huidtinten.

Platina

Platina is zeer zeldzaam. Het voordeel is dat er geen slijtage is, maar de ring kan krassen en gebruikssporen krijgen. De ring is veel zwaarder. Platina is duurder en verandert niet van kleur. Simpel gezegd: platina is een zeer kostbaar en een zeer edel metaal. Omdat hoe hoger de kwaliteit van de platina legering, hoe beter de eigenschappen van platina in het spel komen.

De trouwring in zilver

Nee, gebruik geen zilver voor trouwringen. Zeker, niet duur - maar wilt u echt dat uw trouwringen binnen korte tijd verslijten? Het materiaal is erg zacht en daarom is de duurzaamheid niet zo gegeven. Hier zou ik je adviseren - een ring in zilver - eventueel als verlovingsring. En nog een tip: kies niet voor geperste ringen - ze breken heel makkelijk.

 

Over de Auteur

Hedi Pakema

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[343 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo