FB pix Twelve South BookBook voor de Iphone 4/4s - Artikelpost

Twelve South BookBook voor de Iphone 4/4s

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1109 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

 

Tegenwoordig hebben we iphone 5 hoesjes in allerlei kleuren en maten met de gekste gadgets erop. Maar er is een hoesje dat qua design een welverdiende plek als nummer 1 krijgt. Twelve South introduceert BookBook voor de iphone 4/4s. Dit hoesje is gemaakt uit echt leer en is zeer uniek door zijn uiterlijk. Als het hoesje is gesloten lijkt het op een boek en dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld je telefoon verliest. Hierdoor kunnen dieven niet zien dat het een iphone is.

Dit hoesje is een beschermhoes en portemonnee in 1 op zakformaat met een vintage look. Zodra je dit prachtig gedesigneerd iphone 5 hoesje opent zie je aan de linkerkant een portemonnee en aan de rechterkant een opening om je iphone in te plaatsen. Doordat dit hoesje een portemonnee bevat kan je je oude weggooien en heb je 1 ding minder om in je zakken te dragen. Dus zolang je je telefoon op zak hebt hoef je je geen zorgen te maken over je portemonnee.

Je iphone word optimaal bescherm doordat hij geplaats is tussen de harde buitenste lagen en is gemakkelijk bedienbaar als je het hoesje openklapt. Alle aansluitingen zijn vrijgelaten zodat er geen problemen ontstaan als je je telefoon wilt opladen als die nog in het hoesje zit. Als je een foto wil maken is er een handige pulltap aanwezig die je telefoon een stukje omhoog haalt uit het hoesje zodra je een foto of video wilt maken.

Kortom de bookbook is een prachtig exemplaar en heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn unieke uitstraling en design is het werkelijk een plezier om je iphone opzak te hebben. Wil jij ook graag de Twelve South bookbook hebben?  Surf dan even naar www.ihoesjes.nl en heb de ‘Bookbook’ de volgende dag in huis.

Over de Auteur

Schrijver en muziekant

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo