UGG Australia doet meer - Artikelpost

UGG Australia doet meer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 489 | Aantal woorden: 467 | Datum: | 0 commentaar

UGG Australia. Natuurlijk het merk dat bekend staat om het gebruik van schapenvachten. Schoenen in naturel tinten en een merk dat voornamelijk gebruik maakt van suède, leer en stof. Maar, hoewel de focus van UGG Australia tot voorheen lag op het ontwerpen en produceren van schoenen, is dit tot voor kort verandert. Natuurlijk is de hoofdproductie gebaseerd op schoenen, maar het merk gaat zich ook richten op het ontwerpen en produceren van een home-collectie.  

Home-collectie
Nu de dagen korter en kouder worden, zijn velen weer bezig met het 'gezellig' maken van hun huis. Want, hoewel iedereen houdt van de zomer en de bijbehorende hoge temperaturen, heeft de winter ook zo zijn charmes. Op tijd de open haard weer aan, kaarsjes branden tijdens het eten en met een kruik op de bank. In deze tijd wordt er meer dan ooit aandacht besteed aan de aankleding in huis. Om de reden dat we vaker binnen zijn te vinden wil men een gezellig sfeer in huis creëren. Misschien is dit wel de reden waarom UGG Australia juist nu de home-collectie lanceert. Maar, wat houdt zo'n home-collectie eigenlijk in? En wat houdt de home-collectie van UGG Australia in?

Een home-collectie is eigenlijk niet anders dan de aankleding van je huis. Dit in de breedste zin van het woord. Van kussens tot waxinelichtjes, van poefjes tot woonkleden en van potten tot krantenbakken. Alles wat met de inrichting van je huis heeft te maken kun je vinden in een home-collectie.

De home-collectie van UGG Australia

De home-collectie van UGG Australia is goed te herkennen. De handelskenmerken waar UGG mee bekend is geworden komen veelvuldig terug in de producten voor in huis. Kussens, plaids, vloerkleden en poefjes van schapenwol, suède, leer en stof in verschillende naturelle tinten behoren allemaal tot de mogelijkheid. De producten zijn in september geshowd en variëren in prijs van 95 t/m 1000 euro.


Wil jij ook je huis gezellig maken voor de winter? Kijk dan eens wat hip is deze winter en pas je huiskamer hier op aan. Combineer dit met je eigen smaak en je weet zeker dat je een gezellige woonkamer hebt deze winter. Tip: misschien is de home-collectie van UGG Australia een optie.  

 

 

Over de Auteur

UGG Australia komt met iets nieuws : de home-collectie. Naast hun focus te hebben liggen op schoenen doen ze dus nu ook meer

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo