FB pix Unieke schort voor de zomer! - Artikelpost

Unieke schort voor de zomer!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1111 | Aantal woorden: 440 | Datum: | 0 commentaar

De zomer komt steeds dichterbij, het mooie weer komt er aan! Wil jij goed voorbereid zijn op de zomer, en ervoor zorgen dat jij dit jaar de show steelt bij de barbeque? Of heb je beloofd dat je voor je vrienden gaat koken, en wil je ze eens verassen? Of ben je gewoon op zoek naar een uniek en leuk kado?

Ontwerp dan je eigen, stoere schort bij Shirtbee! Op de website heb je binnen een handomdraai je eigen schort gemaakt, die je vrienden zal doen kwijlen. Je kunt hem geheel naar eigen smaak ontwerpen; the sky is the limit.  
Het is heel eenvoudig; kies allereerst  een kleur schort. Vervolgens kun je op de website één van de meer dan 100.000 ontwerpen kiezen, maar je kun natuurlijk ook gewoon je fantasie de vrije loop laten gaan en je eigen foto, afbeelding of tekst op een schort laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een mooie dame, of het logo van Jägermeister! Plaats deze op de juiste plaats op de schort, en Shirtbee doet de rest! Zodra je de bestelling hebt afgerond, zal Shirtbee je schort bedrukken, en ervoor zorgen dat hij bij jou thuis wordt afgeleverd. 

Is je vriendin een echte keukenprinses? Dan kun je natuurlijk ook een schort voor haar ontwerpen! Ook dit is in een handomdraai gedaan, en zal zeker bij haar in de smaak vallen. Op deze manier zal ze nóg vaker voor je willen koken, en je weet wat ze zeggen: Liefde gaat door de maag! 

Naast schorten bedrukken we bij Shirtbee natuurlijk ook vele andere producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugzakken, kinderkleding, sexy ondergoed, t-shirts, poloshirts, sweaters, babykleding, sportkleding, mutsen, petten en laptoptassen. Alles kan geheel naar jouw smaak en wensen bedrukt worden, en wordt bij jou thuis afgeleverd.

Ga naar de website van Shirtbee en begin vandaag nog met ontwerpen! :)

 

Over de Auteur

Mijn naam is Marthijn Hendriks, en ik ben de Marketing medewerker van Shirtbee. Heb je vragen over mij, onze producten of over Shirtbee? Reageer dan gerust op dit artikel of bezoek www.shirtbee.nl 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo