FB pix Variatie begint met kettingen - Artikelpost

Variatie begint met kettingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1284 | Aantal woorden: 366 | Datum: | 0 commentaar

Opvallende kettingen
Het woord zegt het al: opvallend. Als je opvallende kettingen wilt dragen, wil je dus eigenlijk dat mensen het zien. Kettingen kunnen dan ook zeer opvallend zijn. Vaak zijn het de grote, felle vormen en afmetingen die een ketting zo opvallend maken. Sommige mensen houden daar totaal niet van en gaan juist voor subtiele kettingen met misschien een steentje of een diamant erin. Je overige sieraden moeten de boel in elk geval niet overnemen.

Kettingen persoonlijk maken
Je kunt je opvallende kettingen zo persoonlijk maken als je wilt. Met kleuren dus, maar ook door middel van de kleding die je erbij draagt. Heb je een zeer opvallende ketting? Zorg dan dat je kleding minder opvalt. Het gaat immers om je kettingen, dus zij verdienen ook de aandacht.

Onzichtbare kettingen
Sommige kettingen wil je wel dragen, maar eigenlijk ook voor jezelf houden. Bijvoorbeeld een ketting met een ring eraan, die je gekregen hebt van iemand. Maar ook een ketting die je ooit op vakantie hebt gekocht of gekregen, kettingen met herinneringen en veel emotionele waarde dus. Onzichtbare kettingen zijn dus eigenlijk niet meer dan een ketting die je bijvoorbeeld onder je shirt of kraag verstopt. En dan niet zozeer verstoppen, maar eigenlijk voor jezelf houden. En waarom ook niet, je kunt best kettingen dragen zonder dat iedereen ze ziet. Als iemand ze dan opvallen, kun je er nog even bij stilstaan ook.

Kettingen in combinatie
Kettingen kunnen je overige sieraden maken of breken. Een opvallende ketting neemt namelijk de aandacht af van bijvoorbeeld je oorbellen. Maar draag je een parel ketting en oorbellen met parels, dan heb je juist een steengoede match. Kleding kan ook een rol spelen… het is allemaal niet zo moeilijk, eigenlijk is het een kwestie van een beetje logisch nadenken!

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo