FB pix Vijf ideeën voor jouw Topperskostuum! - Artikelpost

Vijf ideeën voor jouw Topperskostuum!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1615 | Aantal woorden: 524 | Datum: | 0 commentaar

De tiende editie van Toppers in Concert zit eraan te komen! Het grootste meezingfeest van het jaar zal op 24, 30 en 31 mei losbarsten in de Amsterdam ArenA. Het thema van deze editie is ‘Made in Holland’ en daar hoort natuurlijk een dresscode bij: rood-wit-blauw! Nog op zoek naar een kostuum? Partycorner zocht speciaal voor jou vijf opvallende outfits waarmee je ongetwijfeld de blits maakt!

 1. De stewardess  Stewardess (blauw)

  Gewaagd, maar uiterst stijlvol! Met dit stewardessenuniform garandeer je dat je niet onopgemerkt blijft tijdens Toppers 2014! Misschien zien we je nog wel terug op de dvd? 
 2. Disco fever
  Discoshirt (rood)

  Burn, baby, burn! Met dit discoshirt haal je de discosferen van de jaren ’70 naar de Amsterdam ArenA. Wie weet komen er nog een aantal discoklassiekers voorbij. 
 3. Roodkapje
  Roodkapje

  Zeg Roodkapje, waar ga je heen? Naar de Toppers, en niet alleen! Maak de avond sprookjesachtig met dit unieke Roodkapje-kostuum! 
 4. De gentleman
  Rokkostuum (wit)

  Wie dacht dat je niet als een échte heer de ArenA kunt betreden, heeft het mis! In dit Victoriaanse rokkostuum kun je op diepe buigingen van je feestgangers rekenen. En ben je samen met je partner, dan is de matchende Victoriaanse jurk of het vrouwelijke rokkostuum misschien iets voor haar! 
 5. Piraat
  Piratenpak (blauw)

  Met al die Nederlandstalige meezingers kun je Toppers 2014 gerust een piratenfestijn noemen. Wie weet sla je met het piratenpak ook nog eens een mooie man aan de haak!

Vergeet niet, je positie in het stadion bepaalt de kleur van jouw kleding! De tweede ring (Zilver) is volledig in het rood, de eerste ring (Diamond, Goldzone 1 en 2) in het wit en het veld (Platinum) in het blauw. Met de juiste kleding wordt Toppers in Concert 2014 zonder twijfel een onvergetelijke avond!

Alle kostuums in dit bericht zijn verkrijgbaar bij Partycorner!

Over de Auteur

PartyCorner.nl is onderdeel van Party Air & Fun, de feestwinkel van Zaandam. Wij zijn met 450m2 winkelvloer en 700m2 magazijnvloer de grootste feestwinkel van Nederland. Wij verkopen niet alleen online, maar u kunt ook terecht in onze winkel te Zaandam. Uw bestelling is bij ons in goede handen, er is altijd een aanspreekpunt en u kunt ons ook komen opzoeken.

"Party Air & Fun" bestaat als feestwinkel sinds 1999, daarvoor begonnen als evenementen bedrijf. Party Air & Fun is een echt familie bedrijf, deze wordt gerund door de familie Korting.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo