FB pix Voor en nadelen van de Primark - Artikelpost

Voor en nadelen van de Primark

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2592 | Aantal woorden: 403 | Datum: | 0 commentaar

De meeste mannen en vrouwen in Nederland kennen de winkelketen Primark wel. Dit van oorsprong Scandinavische bedrijf is in een korte tijd binnen heel Europa razend populair geworden en dat nog eens zonder webwinkel. Lees in dit artikel alle voor en nadelen van de Primark.

De voordelen van de Primark

Shoppen bij de Primark brengt een hoop voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat de kleding enorm goedkoop is, bijna geen andere winkel bied het assortiment het hele jaar door  zo voordelig aan als de Primark. Het tweede voordeel is dat de Primark overal in Europa staat, als je in Amsterdam bent kun je even langs de Primark Amsterdam, ben je op vakantie in bijvoorbeeld Berlin dan kun je lekker shoppen bij de Primark Berlin. Het derde voordeel is dat de kleding van een goede kwaliteit is, hierdoor komen er dagelijks tevreden klanten bij de winkel.

De nadelen van de Primark

Ondanks de enorme populariteit van de Primark zijn er natuurlijk ook een aantal nadelen te vinden, ieder voordeel heeft namelijk zijn nadeel. Het eerste nadeel is dat het bij de Primark altijd zo extreem druk is, als je rustig wilt shoppen moet je niet bij deze winkel zijn want op ieder tijdstip staat deze winkel vol met shop liefhebbers. Het tweede nadeel is dat de Primark online niet bestaat, het heeft dus geen webwinkel.  Als je dus een artikel wilt wisselen zal je helemaal terug moeten gaan naar de winkel van Primark om daar de kleding in te ruilen voor je geld of voor andere items.

Tot slot

De primark heeft veel voordelen en een paar nadelen, toch blijft het altijd weer een leuke ervaring om te shoppen bij de Primark en wordt het assortiment regelmatig vernieuwd. Niet voor niks heeft de Primark vele vestigingen en miljoenen tevreden klanten verspreid over heel Europa. Ben je nog nooit bij de Primark geweest? Het is zeker een keer de moeite waard.Over de Auteur

Zelf shop ik graag zowel online als in fysieke winkels. Als ik in fysieke winkels ga winkelen dan breng ik graag een bezoekje aan de Primark.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo