Voor sieraden kun je de juwelier overslaan - Artikel Post - Artikel Marketing

Voor sieraden kun je de juwelier overslaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 1120 | Aantal woorden: 335 | Datum: Tue, 31 May 2011 | 0 commentaar

Als je in het buitenland bent, is een lokale markt een uitstekende mogelijkheid om te kijken naar sieraden. Je hebt daar echt geen juwelier voor nodig! Vaak staan er genoeg kraampjes en tafels vol met ringen, armbanden en kettingen. Ook oorbellen kun je tegenkomen, en al die sieraden zijn vaak compleet anders dan zoals je ze bij een gewone of een online juwelier tegenkomt. En dat geldt ook voor de prijzen!

Originele sieraden voor iedereen
Opvallende kleuren, inheemse figuren en slijpsels, bij kraampjes op de markt kijk je je ogen uit op het gebied van sieraden. Waar je op de markt dan wel weer op moet letten, is het kleine detail van oplichterij. Deze marktverkopers –er zijn uiteraard altijd uitzonderingen!- zijn er namelijk gewoon op uit om geld te verdienen en als jij gelijk instemt met de aangeboden prijs, dan kun je er gif op innemen dat de daadwerkelijke prijs een stuk lager hoort te liggen. Wees dus zeker op je hoede als je een leuke, unieke ring hebt gevonden. Kijk bijvoorbeeld altijd of het zogenaamde zilver ook daadwerkelijk zilver is! Een hogere prijs voor slechte kwaliteit is dikke zonde.

Geen juwelier, toch sieraden
Iets minder te besteden maar toch je accessoires uitbreiden? Kijk eens bij de drogist! Natuurlijk ga je hier geen echte, peperdure diamanten tegenkomen, maar het aanbod is gevarieerder en groter dan je denkt. En als je bijvoorbeeld voor iemand anders aan het shoppen bent, in dit geval kinderen, dan is een goedkopere oplossing een hele verstandige oplossing! Een juwelier heeft dan wel mooie dingen, als je geld wilt besparen kun je juweliers met het grootste gemak overslaan.

 

Over de Auteur

Juwelier Online onderzoekt welke online shops van juweliers het beste zijn. Dit baseren we op gebruiksvriendelijkheid, aanbod en uiterlijk. Verder tipt Juwelier Online trendproducten, merken van sieraden en komen de beste juweliers in binnen- en buitenland aan bod.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo