FB pix Voordelen van medische kleding - Artikelpost

Voordelen van medische kleding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 340 | Aantal woorden: 989 | Datum: | 0 commentaar

De zorg is een beroep dat altijd door gaat. Het hebben van goede en fijne kleding is dan ook erg belangrijk. Het kiezen van de juiste medische kleding is soms een lastige keuze. Toch is het dragen van goede zorgkleding erg belangrijk. Het is niet alleen veel hygiënischer, maar ook nog is comfortabeler. Wij nemen daarom ook de belangrijkste voordelen van medische kleding met je door. 
Comfortabel werken

We weten dat de zorg een beroep is waar je vaak dag in dag uit hard moet werken. Je bent de hele dag eigenlijk aan het vliegen van hot naar her. Hoe vervelend is het dan om ook nog is kleding te dragen die (bijvoorbeeld) te strak zit? Een van de voornaamste voordelen van medische kleding dragen is het feit dat het comfortabel zit. De kleding wordt gemaakt van de beste stoffen en de nieuwste modestijlen, zonder afbreuk te doen aan het comfort. Zo hoef je je tijdens het werk geen zorgen meer te maken over je kleding, maar kan je je volledig richten op de patiënten. De kleding kan vaak ook na je dienst eenvoudig gewassen worden (tot maar liefst 90° Celsius!), wat er weer voor zorgt dat vervelende geuren gemakkelijk verdwijnen. 

Stijlvol en herkenbaar

Soms krijg je misschien het idee dat er maar een soort kledingstijl is voor zorgmedewerkers. Vaak denken we dan ook aan de kleur wit. Toch hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Tegenwoordig zijn er genoeg extra kleuren toegevoegd aan het assortiment van medische kleding. Kijk bijvoorbeeld naar het assortiment van Jaanuu. Jaanuu medische kleding zorgt dat het standaard beeld van zorgmedewerkers helemaal verdwijnt. Het aanbod van Jaanuu is breed, maar ze houden er wel rekening mee dat de kleding herkenbaar moet zijn voor de patiënten. Ook zorgt deze kleding voor een net wat stijlvollere look en geeft het een professionele uitstraling. 


Meerdere collecties

Doordat er een breed aanbod is aan medische kleding kan je eenvoudig je eigen look creëren. Ga je voor een classy look of toch liever wat sportiever? Dat kan allemaal! De kleuren variëren dan ook van het standaard wit naar opvallend roze. Heb je nou een eigen bedrijf in de zorg en ben je op zoek naar nieuwe werkkleding voor het personeel? Ga samen met je medewerkers na in welke kleding zij zich het meest prettig voelen. Voor iedereen is dit namelijk weer anders. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van de kleuren: zwart, grijs en wit of voor de wat vrolijkere kleuren: roze, groen en blauw. Je kan dit geheel samenstellen naar jouw smaak. Daarnaast is er vaak variatie in vorm, mouw-lengte, taille, etc. bij de medische kleding. 


Bescherming door medische kleding 

 

Tot slot is de kleding ook nadrukkelijk gemaakt voor bescherming. De kleding biedt namelijk bescherming tegen gevaren voor jouw gezondheid en veiligheid op het werk. Niet alleen fijn dat de kleding zorgt voor bescherming die je als professional verdient, maar je ziet er ook nog is stijlvol uit! Daarbij kunnen functionele schoenen u helpen bij het voorkomen van bedrijfsongelukken. 


Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatieve blogs te schrijven. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo