Waar komt de kleding bij Primark vandaan? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waar komt de kleding bij Primark vandaan?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jugglefun
Gezien: 575 | Aantal woorden: 398 | Datum: Wed, 24 May 2017 | 0 commentaar

Primark is een relatief nieuwe winkelketen. De vestigingen van de Primark schieten als paddenstoelen uit de grond. De populariteit van deze kledingwinkels is te danken aan het feit dat ze kwaliteit bieden voor een lage en eerlijke prijs. Of je nou een Primark in Groningen bezoekt of een Primark in Eindhoven, overal zul je lage prijzen tegenkomen.

Gevarieerde en betaalbare kledingGevarieerd en betaalbaar, dat is het concept. Een simpel shirt, een makkelijke broek, of een luxe bomberjack, alles zul je tegenkomen in deze winkels. Het gevarieerde en sterk wisselende aanbod is voor veel mensen reden om regelmatig terug te keren naar de één van de vestigingen. Voor een paar tientjes kun je al leuk slagen en met een nieuwe aanwinst thuis komen.De aantrekkingskracht van deze winkels heeft ook een gunstige uitwerking op veel andere bedrijven in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, cafés en kleinere winkels waar mensen impulsaankopen doen. Maar waar komen die goedkope producten nu vandaan?

Bangladesh; de Primark fabriek!

Op de officiële site van deze winkelketen hebben ze een virtuele tour gepubliceerd waarin je precies het reilen en zeilen van de fabriek ontdekt. In deze fabriek worden voor verschillende winkels kleding geproduceerd. Niet alleen voor de Primark, maar ook voor veel andere bekende bedrijven. Uiteraard is het massaproductie, maar de controles zijn scherp, zodat mensenrechten worden gewaarborgd.

Inspecties van de fabriek

De fabriek is geen eigendom van de Primark. Zoals gezegd produceert de fabriek ook voor vele andere kledingconcerns en merken. Wel is het natuurlijk erg belangrijk dat de fabriek zich houdt aan alle internationale afspraken die zijn gemaakt en de normen die zijn vastgesteld. De westerse consument wordt immers steeds kritischer als het gaan om de manier waarop hun producten worden geproduceerd. Fabrieken worden daarom regelmatig gecontroleerd door gediplomeerde inspecteurs. Soms zijn dat aangekondigde bezoeken, maar vaak ook vindt er onverwachte inspectie plaats. Ze kijken dan goed naar de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden van de arbeiders.

Over de Auteur

Jugglefun is een ware woordgoochelaar en schrijft artikelen over verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo