FB pix Waar moet je op letten bij het kopen van badmode? - Artikelpost

Waar moet je op letten bij het kopen van badmode?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1830 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 0 commentaar

Waar moet je op letten bij het kopen van badmode?

Badmode heb je in vele soorten en maten. Naast de gewone bikini en het badpak, kun je kiezen voor een halterbikini, triangel bikini of tankini. Wat zijn nou precies de verschillen tussen deze bikini’s? Omdat badmode over het algemeen weinig verhult, is het belangrijk dat je de juiste strandoutfit kiest. Hieronder enkele tips!

De beugelbikini: altijd mooi!

De beugelbikini staat iedereen goed. De bikini is stevig genoeg voor vrouwen met grotere borsten, maar ook voor dames met een kleinere cupmaat is hij heel geschikt. Doordat de bikini vaak voorgevormd is, lijken je borsten groter.

De triangel bikini: voor dames met een kleinere cup

Naast de ‘gewone’ bikini met bandjes over de schouders is de triangel bikini het meest verkochte item op het gebied van badmode. Bij deze populaire bikini lopen de bandjes achter je nek langs, waardoor je rug en schouders mooi uitkomen. Een triangel bikini biedt niet veel ondersteuning. Heb je een grotere cupmaat, dan kun je beter voor een bikini met beugel kiezen.

De halterbikini: iets meer stevigheid dan de triangel bikini

Bij een halterbikini lopen de ondersteuningsbanden, net als bij een triangel bikini, achter je nek langs, in plaats van over je schouders. Het verschil met een triangel bikini is dat de halterbikini een bredere band onder de borsten heeft, waardoor deze meer stevigheid geeft. Toch is ook deze bikini vooral geschikt voor de dames met een kleinere cupmaat. Wil je je borsten graag iets groter doen lijken? Dan kun je kiezen voor een halterbikini met vulling.

De tankini: badpak of bikini?

De tankini, een samentrekking van ‘tank’ (Engels voor badpak) en bikini, heeft inderdaad van beide wel iets weg. Net als de bikini bestaat de tankini uit twee losse kledingstukken: een bovenstuk in de vorm van een topje en een broekje. De populariteit van dit zwempak is de laatste jaren sterk toegenomen. Vooral voor vrouwen die een buikje willen verhullen, is de tankini een uitkomst. Niet zo bloot als een bikini, maar toch iets modieuzer dan een badpak.

En het broekje?

Ook als het gaat om het broekje valt er veel te kiezen. Zo heb je naast de normale bikini slip ook shorts, hipsters en bikini broekjes met bijpassend rokje. Heb je korte benen? Kies dan voor een hoog opgesneden broekje; hierdoor lijken je benen langer. Een hipster is een broekje dat wat lager op de heupen hangt. Deze is vooral bedoeld voor vrouwen met brede heupen. Ben je niet zo blij met je bovenbenen? Deze verberg je met een bijpassend rokje!

Dan is er altijd nog het badpak...

Het badpak mag dan de laatste jaren aan populariteit hebben verloren, hij blijft handiger als je van plan bent ook echt het water op te zoeken. Je hebt in ieder geval geen last van afzakkende broekjes en topjes. Gelukkig zijn er nog steeds veel trendy badpakken te vinden.Over de Auteur

Klingel.be is een online warenhuis met onder andere vele soorten badmode.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo