Waar moet je opletten als je een bontjas koopt? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waar moet je opletten als je een bontjas koopt?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: sannevermeulen
Gezien: 412 | Aantal woorden: 733 | Datum: Thu, 27 Aug 2015 | 0 commentaar

Het is weer bijna winter en dat wilt zeggen dat de winterjassen weer uit de kast mogen worden getoverd. Steeds vaker mag het weer gezegd worden dat je zelfs een bontjas draagt. Lange tijd was je een markant figuur wanneer je een bontjas droeg. Tenslotte loop je toch met een stuk dierenhuid om je schouders. Dezelfde mensen die het niet vinden kunnen hebben vaak wel een leren bank maar wat in Nederland wel is genormaliseerd. Wanneer je een bontjas koopt is het wel belangrijk te kijken naar de herkomst.

 

Herkomst van de bont

Wanneer je een jas koopt dan kun je zien of deze een keurmerk heeft. Vaak betaal je hier voor en zijn de goedkopere varianten op dieronvriendelijke manieren gewonnen. Kies daarom ook niet zomaar voor een goedkope variant welke wel echt leer is maar geen duidelijke herkomst heeft. Bont is bont maar het leven wat de dieren ervoor hebben geleden kan wel degelijk verschil uitmaken!

 

Welke bontjas kopen

Er zijn veel soorten bont. De ene bontjas houdt meer warmte vast dan een andere. En wil je een jas welke op dat moment hip is of eentje waar je vele jaren mee door kan. Sommige jassen zijn namelijk meer tijdloos terwijl de een slechts een jaar mee kan. Niet omdat de jas verslijt maar omdat het model dan eenmaal uit de tijd is.

 

Daarnaast is er verschil in de soorten bont. Je kan een jas kopen welke bestaat uit verschillende “lapjes”. Dit is vaak voordeliger dan een volledig aaneengesloten bontjas. Uiteindelijk kunnen ook de haren van de ene bontjas sneller uitvallen dan van een ander soort.  Er bestaan namelijk vele soorten bont. Hierbij kun je denken aan muskusrat, konijn, kalf, lam of meer excentrieke soorten zoals beer of wolf.

 

Jas met bontkraag

Wellicht dat een hele bontjas al gauw heftig is voor je. Dan kun je er ook voor kiezen om een jas met bontkraag te kopen. Vooral de Italiaanse varianten op deze jas zijn ontzettend populair in Nederland. Wil je er zeker van zijn dat deze jassen van goede kwaliteit zijn? Dan moet je kijken of er een keurmerk in zit van American Racoon. Deze jassen zijn vaak getailleerd en bieden comfort en kwaliteit voor een prijs welke voor veel Nederlanders te betalen is.

 Over de Auteur

Sanne Vermeulen, expert op het gebied van marketing en communicatie.  - See more at: http://artikelpost.nl/reclame-en-pr/tips-voor-narrowcasting.html#sthash.a9gNZyPv.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo