Wat heb je nodig om thuis acrylnagels te zetten? - Artikelpost

Wat heb je nodig om thuis acrylnagels te zetten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 200 | Aantal woorden: 2192 | Datum: | 0 commentaar

 

Wat heb je nodig om thuis acrylnagels te zetten?

De nagelstudio’s zijn weer open! Dit is goed nieuws voor iedereen die heeft gewacht om weer prachtige nagels te laten zetten. Maar waarom zou je niet eens zelf thuis proberen om acrylnagels te zetten? Dit is een bezigheid die wat tijd in beslag zal nemen en die enige oefening vereist om handigheid in te krijgen, maar dit betaalt zich later zeker uit als het prachtige acrylnagels oplevert. Om zo’n project aan te gaan dien je echter wel over het juiste materiaal te beschikken. In dit blog vertellen we je hier meer over.

 

Benodigdheden om acrylnagels te zetten

Voordat je zelf acrylnagels gaat plaatsen, dien je je inventaris aan te vullen geschikt materiaal. Ieder product bezit specifieke kenmerken die het item essentieel maken om mooie acrylnagels mee te zetten:

-       Met een metalen bokkenpoot, oftewel nagelriemschuiver, kun je de nagelriem losmaken, terugduwen en dode huidcellen verwijderen die zich nog op de nagelplaat bevinden.

 

-       Met een cuticle clean, oftewel een item bestaande uit een bitje met een kop in ronde vorm, kan je los vel rondom de nagelriem verwijderen.

 

-       Met een staleks-schaar verwijder je ruwe huid en de nagelriem.

 

-       Natuurlijk mag acrylpoeder niet ontbreken wanneer je acrylnagels gaat zetten. Dit poeder combineer je met acrylvloeistof om een ​​vloeibare substantie te krijgen, die bij blootstelling aan de lucht binnen enkele seconden opdroogt. Wanneer het op nagels wordt aangebracht, zorgt acrylpoeder voor opvulling en kleur.

 

-       Een ander onmisbaar item is een potje acrylvloeistof. Dit vloeistof wordt vermengd met acrylpoeder om een ​​vloeibare substantie te verkrijgen. Net zoals je geen acrylnagels kunt zetten zonder acrylpoeder, kun je geen nagels zetten zonder acrylvloeistof. De vloeistof zorgt voor flexibiliteit en hechting. De hechting is te danken aan de keratine vloeistof, waardoor het acryl niet loslaat van de natuurlijke nagels.

 

-       Buffer vijl: Een buffer vijl heeft een fijne korrel waarmee kleine oneffenheden op de nagels kunnen worden weggevijld.  

 

-       Scoor een nagelprimer en breng die aan op de natuurlijke nagel zodat je kunt voorkomen dat acrylnagels loskomen van natuurlijke nagels. De primer zorgt dus voor goede hechting tussen de nagels en de acryl.

 

-       Met nail prep zorg je ervoor dat de hechting van gelnagellak kan verbeteren. Nail prep verlengt de draagbaarheid van kan onzuiverheden op de nagelplaat te verwijderen.

 

-       Met een base en top gel zorg je voor een betere hechting tussen de natuurlijke nagel en de daaropvolgende gel. Wanneer uitgehard onder UV-licht, zal de top gel gaan glanzen. Ook kan de topgel een rol spelen bij de hechting en het voorkomen van verkleuring door de zon. Je kunt de base- en topgel steeds vaker in een potje krijgen.

 

-       Verder dien je over een goede acrylpenseel te beschikken om acrylnagels aan te kunnen brengen. Door een acrylpenseel aan te schaffen en deze goed schoon te maken en op te bergen na gebruik, kun je ervoor zorgen dat het eindresultaat op de nagels optimaal is. Zo heb je lang plezier van het acryl penseel. Maak het penseel regelmatig schoon in penseelreiniger. Bewaar het penseel liggend, op een stofvrije plek.

-       Met nagel sjablonen creëer je langere acrylnagels. Met behulp van deze verlengingstechniek breng je de acryl op een stuk strip aan. Nadat je het overtollige stuk strip hebt verwijderd, blijft er een verlengd stukje acryl over dat op je natuurlijke nagel ligt.

 

Uiteraard zijn er nog meer extra’s die je aan je inventaris kunt toevoegen, zoals verschillende kleuren acrylpoeders. Goed basismateriaal is belangrijk om de acrylnagels te kunnen creëren waar je blij van wordt. Alle benodigdheden kun je vinden bij een nagelgroothandel, waar je vaak keuze hebt uit acrylnagel producten van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Heel veel succes met het zetten van acrylnagels.

 Over de Auteur

Om acrylnagels te kunnen zetten, dien je over het juiste materiaal te beschikken. In dit blog vertellen we je hier meer over.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo