FB pix Wat voor soort bedrijfskleding pas het beste bij uw bedrijf? - Artikelpost

Wat voor soort bedrijfskleding pas het beste bij uw bedrijf?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1002 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u er ooit eens aan gedacht om uw werknemers te voorzien van uniforme bedrijfskleding? Wilt u dat uw werknemers uniformiteit uitstralen op de werkvloer? Als de antwoord hierop “ja” is, dan zou u een aantal zaken kunnen overwegen. U moet bijvoorbeeld overwegen of de kleding bevorderlijk en comfortabel is en tegelijkertijd is prijs, kwaliteit en veiligheid ook belangrijk bij het maken van een beslissing.

Het krijgen van bedrukte bedrijfskleding

Wanneer u gaar kijken naar bedrijfskleding voor uw bedrijf komt al snel het bedrukken van bedrijfskleding om de hoek kijken. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de kleding laten borduren of drukken en/of de naam van de werknemer. De naam van de werknemer is natuurlijk geen vereiste. Er zijn vele verschillende bedrijven de bedrijfskleding kunnen leveren en bedrukken.  Om uniformiteit te creëren hoeft er niet gelijk een heel tenue worden aangeschaft, veel bedrijven beginnen vaak bij een T-shirt of een Polo shirt welke word voorzien van een bedrijfslogo.

De prijs/kwaliteitsverhouding van bedrijfskleding

Het is belangrijk dat u niet alleen op de prijs let bij het kopen van bedrijfskleding. De kwaliteit moet ook een belangrijk aandachtspunt zijn, hierop zult u later geld besparen. Denkt u bijvoorbeeld aan kleding die veel voor vuil werk word gedragen en vaak gewassen moet worden. Bij lage kwaliteit kunnen de gaten in de kleding slaan en dient deze al gauw vervangen te worden. De kwaliteit van de bedrijfskleding zegt iets over de gebruikte stof en iets over de bedrukking. Het is al mogelijk om voor een redelijke prijs een goed bedrijfstenue samen te stellen.

Bedrijfskleding

Welke bedrijfskleding past het beste bij uw bedrijf?

Wanneer u kijkt naar nieuwe werkkleding voor uw werknemers moet u allereerst rekening houden met wat voor werk het gedragen word. Zal de bewegingsvrijheid van uw werknemers verminderen, of hinderen om hun werk nog goed uit te kunnen voeren? U moet ook rekening houden of het uniform qua uiterlijk past bij het uit te voeren werk.

Bedrijfskleding/werkkleding word vaak gebruikt om professioneler voor de dag te komen. Daarbij komt de veiligheid van de kleding ook nog om de hoek kijken en speelt een steeds grotere rol.

 Over de Auteur

Casper is webmaster van Workmanstore.nl, een online winkel voor veiligheidsartikelen en bedrijfskleding. Ook schrijft hij artikelen over het gebruik van PBM's (Persoonlijke beschermingsmiddelen)

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo