FB pix Weer een webshop.... - Artikelpost

Weer een webshop....

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1130 | Aantal woorden: 279 | Datum: | 0 commentaar

Weer een webshop inderdaad... In babykleding.. Jawel.. Maar hij is wel van mij!. Ik was al enige tijd op zoek naar babykleding voor mijn (toen) 8 maanden oude dochter. Ik kon wel een aantal vinden, maar de kleding die aangeboden werd, was voor mijn portemonnee te duur. Ook had ik het idee dat er overal dezelfde babykleding aangeboden werd.. Je kent de merken wel als je een kindje hebt. Ik wilde iets anders.

Na mijn auto-ongeluk en andere zware tegenslagen, wilde ik niet weer in loondienst. Kindje naar de creche brengen, niet flexibel kunnen zijn, vrij willen en dan niet kunnen krijgen vond ik ook altijd zo vervelend.. Uiteindelijk heb ik wel een baan van 24 uur naast mijn webshop, maar de vaste lasten zullen toch wel betaald moeten worden.. Daar doe ik het voor.. 

Maar mijn webshop in babykleding dus... Heerlijk vind ik het! Ik heb eindelijk mijn passie gevonden die ik met mijn wispelturige, eigenwijze en impulsieve karakter nooit kon vinden. Echt een baanhopper was ik.. Eigenlijk had ik dat met alles. Vriendjes, auto's, tassen, schoenen, kleding, haardracht... Met een paar dingetjes hiervan ben ik gestopt met het over-hoppen.. Ik woon samen.. 

Bij deze wil ik jullie dus allemaal uitnodigen om een kijkje te nemen op www.babyzonder.com en ik hoop dat jullie hem ook heel erg mooi vinden. 

 

Bijzondere baby's kunnen eigenlijk niet zonder....... Over de Auteur

In juni 2011 heb ik de webwinkel www.babyzonder.com opgericht. Dit omdat ik graag betaalbare babykleding wilde kopen voor mijn dochter van (toen) 8 maanden, maar dit niet kon vinden. Ik kon het wel op diverse sites vinden, maar de verzendkosten per site zijn gemiddeld zo'n 4,95 en dat kon wel anders dacht ik.
Ik ben www.babyzonder.com begonnen met het doel om alle middensegment merken babykleding aan te bieden, zodat er een vast adres is, waar alle kleding voor minder dan 50 euro wordt aangeboden. Op de site wordt inmiddels de babykleding van de volgende merken aangeboden: Ducky Beau, Blablabla, Bampidano en beenmode van Bonnie Doon. Ik vind het zelf een hele mooie site, maar ik wil jullie graag uit nodigen om ook eens een kijkje te nemen!. De collectie is nog wat aan de kleine kant, maar ik hoop elk seizoen er een merk bij te kunnen zetten. Tot snel op www.babyzonder.com. Bijzondere baby's kunnen niet zonder.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo