Weer een webshop.... - Artikel Post - Artikel Marketing

Weer een webshop....

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mariska
Gezien: 775 | Aantal woorden: 279 | Datum: Fri, 2 Mar 2012 | 0 commentaar

Weer een webshop inderdaad... In babykleding.. Jawel.. Maar hij is wel van mij!. Ik was al enige tijd op zoek naar babykleding voor mijn (toen) 8 maanden oude dochter. Ik kon wel een aantal vinden, maar de kleding die aangeboden werd, was voor mijn portemonnee te duur. Ook had ik het idee dat er overal dezelfde babykleding aangeboden werd.. Je kent de merken wel als je een kindje hebt. Ik wilde iets anders.

Na mijn auto-ongeluk en andere zware tegenslagen, wilde ik niet weer in loondienst. Kindje naar de creche brengen, niet flexibel kunnen zijn, vrij willen en dan niet kunnen krijgen vond ik ook altijd zo vervelend.. Uiteindelijk heb ik wel een baan van 24 uur naast mijn webshop, maar de vaste lasten zullen toch wel betaald moeten worden.. Daar doe ik het voor.. 

Maar mijn webshop in babykleding dus... Heerlijk vind ik het! Ik heb eindelijk mijn passie gevonden die ik met mijn wispelturige, eigenwijze en impulsieve karakter nooit kon vinden. Echt een baanhopper was ik.. Eigenlijk had ik dat met alles. Vriendjes, auto's, tassen, schoenen, kleding, haardracht... Met een paar dingetjes hiervan ben ik gestopt met het over-hoppen.. Ik woon samen.. 

Bij deze wil ik jullie dus allemaal uitnodigen om een kijkje te nemen op www.babyzonder.com en ik hoop dat jullie hem ook heel erg mooi vinden. 

 

Bijzondere baby's kunnen eigenlijk niet zonder....... Over de Auteur

In juni 2011 heb ik de webwinkel www.babyzonder.com opgericht. Dit omdat ik graag betaalbare babykleding wilde kopen voor mijn dochter van (toen) 8 maanden, maar dit niet kon vinden. Ik kon het wel op diverse sites vinden, maar de verzendkosten per site zijn gemiddeld zo'n 4,95 en dat kon wel anders dacht ik.
Ik ben www.babyzonder.com begonnen met het doel om alle middensegment merken babykleding aan te bieden, zodat er een vast adres is, waar alle kleding voor minder dan 50 euro wordt aangeboden. Op de site wordt inmiddels de babykleding van de volgende merken aangeboden: Ducky Beau, Blablabla, Bampidano en beenmode van Bonnie Doon. Ik vind het zelf een hele mooie site, maar ik wil jullie graag uit nodigen om ook eens een kijkje te nemen!. De collectie is nog wat aan de kleine kant, maar ik hoop elk seizoen er een merk bij te kunnen zetten. Tot snel op www.babyzonder.com. Bijzondere baby's kunnen niet zonder.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo