Welk ondergoed past bij mij? - Artikelpost

Welk ondergoed past bij mij?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 191 | Aantal woorden: 1089 | Datum: | 0 commentaar

Net zoals voor vrouwen zijn er voor mannen ook verschillende soorten onderbroeken. Nu kan je wel bedenken dat de meeste mannen er waarschijnlijk niet bij stil staan wat voor ondergoed ze gaan kopen. Negen van de tien keer zijn dit namelijk gewoon heren boxers van een standaard merk. Maar, je hebt ook mannen die wel van afwisseling houden en die niet en standaard boxershort willen dragen. Voor deze mannen is dit artikel geschreven. Wil jij graag weten welk ondergoed bij jouw figuur past of welke soort onderbroeken er voor heren zijn? Lees dan deze blog en vindt het antwoord op jouw vraag.

Soorten ondergoed heren

Wellicht heb je al een favoriete soort onderbroek maar, ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer op de markt te vinden is. In dit artikel zullen we de verschillende soorten ondergoed voor heren beschrijven. 

1. Normale boxershort 

De meeste mannen dragen waarschijnlijk een normale boxershort. Een boxershort zit om het bovenbeen en biedt vaak de meeste stabiliteit aan. De rand van de boxershort is vaak van elastiek hierdoor blijft de boxershort goed zitten. Boxershorts zijn er in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Een boxershort wordt ook vaak gedragen onder een zwembroek omdat het goed zit. Een boxershort heeft vaal wat langere pijpen en kruipt daarom niet omhoog tussen de bil. 

2. Trunks

Een trunk is een boxershort met een korte pijp. De trunk heeft een meer vierkant model waardoor de boven benen meer zichtbaar zijn. Dus als je gespierde benen hebt en je wil dit graag showen is een trunk dé onderbroek die past bij jou. Omdat deze onderbroek ook minder lang is aan de bovenkant, zijn ze zeer geschikt voor mannen met een wat steviger postuur. Het knelt namelijk niet de bovenbenen en de buik af. 

3. Slip

Een slip ook wel een normale onderbroek wordt door mannen wel eens gezien als een ballenknijper. De onderbroek zit strak en biedt hierdoor veel houvast, maar kan er tegelijkertijd ook wel een beetje té sexy uitzien. Hierdoor hebben veel mannen (vooral jonge) mannen iets dat ze liever niet zo een onderbroek dragen. Ondanks zal deze slip ook erg lekker zitten. Deze soort onderbroek zie je vaak terug in grappige films waarbij de man sexy probeert te doen of bij de echte Italianen die niet bang zijn om hun lichaam te showen. 

4. String

Ook voor heren zijn er string op de markt gebracht. Een herenstring of een jockstrap zijn voor mannen die zich sexy voelen en dit graag ook willen showen. Ze zijn niet bang voor commentaar en doen waar zij zich goed bij voelen. Tevens is een string een prima onderbroek om te dragen voor wanneer je een pantalon draagt of een strakke broek. 

5. Wijde onderbroek

De laatste soort onderbroek lijkt een beetje op een pyjama broek. De wijde onderbroek is zoals de naam al zegt redelijk wijd en heeft daarom iets weg van een pyjama of zwembroek. Deze onderbroek is redelijk groot en niet altijd comfortabel om te dragen onder een spijkerbroek. Daarom wordt deze onderbroek vaak gebruikt om in te slapen.
Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie over verschillende onderwerpen te delen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo