FB pix Wijde schoenen zijn beter voor brede voeten - Artikelpost

Wijde schoenen zijn beter voor brede voeten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1501 | Aantal woorden: 668 | Datum: | 0 commentaar

Als je brede voeten hebt, weet je vast en zeker prima hoe lastig het is om comfortabel schoeisel te vinden die je goed passen. Na uren in de schoenwinkel rondgehangen te hebben op zoek naar het juiste paar schoenen wordt je vaak vast zo gefrustreerd dat je maar voor een paar doorsnee schoenen gaat. Toch is het, als je brede voeten hebt, heel belangrijk om wijde schoenen te kopen die je passen.

Veel mensen hebben enigszins brede voeten. Als je niet zeker bent van je voetmaat, kun je je voeten meten of laten meten door een professional. Als je last hebt van je voeten, enkels of benen, zou het kunnen dat je de verkeerde schoenen draagt. Het is echter ook goed mogelijk dat mensen met brede voeten nergens last van hebben tot het moment dat ze hun voeten al permanent beschadigd hebben.

Als je geen wijde schoenen draagt ondanks dat je brede voeten hebt, kun je van een breed scala aan dingen last krijgen. Schoenen die niet wijd genoeg zijn kunnen zorgen voor blaren, eksterogen en algeheel ongemak. In extreme gevallen kunnen schoenen die niet wijd genoeg zijn zorgen voor voetcomplicaties waarbij er een chirurg aan te pas moet komen om de boel te corrigeren. Als je brede voeten hebt maar geen wijdere schoenen draagt, kun je je voeten dus permanent beschadigen.

Je doet je voeten ook geen goed als je je schoenen gewoon in een grotere algehele schoenmaat koopt. Je kunt behoorlijk last van je voeten krijgen als je schoenen te lang, maar niet wijd genoeg zijn. Je voeten zullen niet de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en dat kan zeker pijn doen. Neem de tijd om verschillende schoenstijlen en maten te proberen. Je zal dan uiteindelijk zeker het verschil in comfort merken die wijdere schoenen je kunnen bieden.

Als je een professioneel sporter bent of iemand die het merendeel van de dag op de been is, is het nog belangrijker dat je goede schoenen hebt. Je voeten bestaan uit talloze kleine botjes en ligamenten. Zij dragen dag in dag uit je complete lichaamsgewicht. Als je voor je dagelijkse bezigheden veel op de been bent, kun je het je niet riskeren een voetblessure op te lopen doordat je geen wijde schoenen draagt. Technisch gezien hangt je inkomen er dan vanaf!

Zelfs als je niet de hele dag hoeft te staan of lopen, is het zeer belangrijk dat je in het bezit bent van comfortabele schoenen die je goed passen. Voor mensen met brede voeten betekent dit het dragen van wijde schoenen. Je moet je voeten laten meten om te zorgen dat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste maat draagt. Als je er achter komt dat je brede voeten hebt, koop en draag dan alleen maar wijde schoenen.  Dit kan aanvankelijk onhandig zijn, maar uiteindelijk zul je hierdoor blaren, eksterogen en andere complicaties die kunnen voorkomen doordat je geen brede schoenen draagt kunnen voorkomen. Hoe lastig het ook kan zijn om je voeten te laten meten en om alleen maar wijde schoenen te kopen, het is desalniettemin een belangrijke eerste stap om je voeten gelukkig en gezond te houden voor de rest van je leven.Over de Auteur

Op zoek naar schoenen voor brede voeten? Duo Boots heeft een breed assortiment!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo