Wissel je jeans af - Artikelpost

Wissel je jeans af

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 584 | Aantal woorden: 758 | Datum: | 0 commentaar

Nederland is een echt jeansland, denim vind je bijna in alle kledingwinkels. Gemiddeld genomen heeft de Nederlandse man zeven spijkerbroeken in zijn kast liggen. De gemiddelde Italiaan heeft er 1. Je kunt dus stellen dat Nederlanders verliefd zijn op spijkerbroeken, maar we moeten de andere broeken niet vergeten. De chino, pantalon en tegenwoordig ook de trendy joggingbroek voor heren maken een opmars. Deze broeken zijn ook zeker geschikt om dagelijks te dragen. Ben jij benieuwd hoe je je outfit kunt afwisselen en dus je spijkerbroek een dag kunt laten liggen? Lees dan deze tips.

Veelzijdigheid

Door je broeken af te wisselen creëer je veelzijdigheid in je looks. Voor iedere gelegenheid kun je een andere outfit dragen. Heb je een zakelijke afspraak maar wil je niet te netjes? Draag dan een spijkerbroek met een shirt en een jasje. Wil je wel helemaal netjes voor de dag komen? Draag dan een pantalon met een blouse en een bijpassende stropdas, je kunt dit afmaken met een jasje, maar dit hoeft niet.

Wil je casual voor de dag komen, maar niet te huiselijk? Dan kun je een chino broek combineren met een leuk shirt. Je kunt ook wat spelen met kleur, een zomers gekleurde broek met een wat somber gekleurd shirtje geven je een hele andere look dan wanneer je een donkere spijkerbroek draagt.

De joggingbroeken maken ook hun opmars, en dan bedoelen we natuurlijk geen oversized grijze joggingbroeken. Er zijn ontzettend veel modieuze joggingbroeken te koop voor heren. Deze kun je combineren met leuke sneakers en een basic shirtje. Je ziet dat je zonder spijkerbroek ontzettend veel kunt combineren. Korte broeken met een blouse of een leuk shirtje met print. Kun je het denim niet helemaal loslaten? Kijk dan eens of je een leuke joggingbroek kunt combineren met een spijkerjasje.

Voorbereiden op de herfst

Oké, het is nu misschien nog hartje zomer, maar voor je het weet staat de herfst weer voor de deur. In deze tijd van het jaar draag je misschien ook graag een korte broek, maar zodra de herfst aanbreekt zul je deze maar weer al te graag in de kast leggen. In de herfst is het lekker om een warme broek te dragen. Ook hier is de joggingbroek dan weer perfect voor.

Benieuwd naar de nieuwste trends voor mannen? Lees dan dit artikel.Over de Auteur

Sanne schrijft graag over allerlei actuele zaken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo