FB pix Zelfs een lelijke armband kan cool zijn - Artikelpost

Zelfs een lelijke armband kan cool zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1421 | Aantal woorden: 335 | Datum: | 0 commentaar

Zoals met kleren en schoenen komen ook sieraden op een gegeven moment helemaal terug. De parel is hier een uitstekend voorbeeld van. Hoewel een parelarmband, -oorbel en ketting eerder tijdloos te noemen is want die zullen nooit uit de mode raken. Maar neem wat normaler ogende sieraden en je zult zien dat ook deze armbanden, kettingen, ringen en oorbellen gewoon weer in worden op een gegeven moment. Dat geldt natuurlijk ook voor accessoires en horloges!

De pilotenbril van je vader
Wat te denken van de aviator zonnebril? De zogeheten pilotenbril wordt tegenwoordig gedragen door een bepaald slag meisjes en hun aanhang, maar was vroeger in de jaren ’70 toch echt net zo hip op de neus van je vader. Die leuke groene glazen? Je vader was je voor! En dat is ook aan de orde voor dat horloge van je vriend, die ene met die leren brede polsband en dat brede klokje. We hebben het allemaal al eens voorbij zien komen. En waarom ook niet? Zowel dat horloge als die pilotenbril is hartstikke cool.

Schoenlaarsen voor surfers gaan mainstream
Ook schoenen maken zo nu en dan hun comeback. Dat gebeurt vaker en sneller dan je denkt. Zo waren de Uggs rond 2003 helemaal hot, maar verdwenen ze ineens massaal van het toneel. En nu? Nu dragen zelfs mannen de versies voor vrouwen! Denk blokhak of pump… vooral die laatste pump is natuurlijk niet te vergelijken met een soort opgevulde schoenlaars die door surfers in Australië is uitgevonden, want de pump zien we al decennialang in en uit het modebeeld raken. En toch komen ze altijd weer terug… want zo is mode.

 

Over de Auteur

Sieraden Online tipt en informeert de laatste trends en merken op het gebied van sieraden. Dat kan dus over ringen, armbanden, oorbellen en kettingen gaan. De zoektocht naar sieraden begint bij de research en die start bij Sieraden Online.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo