FB pix Zet je beste beentje voor met laarzen die perfect om je kuiten passen - Artikelpost

Zet je beste beentje voor met laarzen die perfect om je kuiten passen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1225 | Aantal woorden: 543 | Datum: | 0 commentaar

Kniehoge laarzen en overknee laarzen zijn de afgelopen jaren niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ooit werd dit schoeisel voornamelijk gebruikt voor praktische activiteiten, zoals door de sneeuw ploegen of paardrijden – desalniettemin zijn de laarzen tegenwoordig zeer modieus verantwoord voor zowel casual gelegenheden als gelegenheden waarbij men op net moet. Uiteraard is een paar laarzen slechts stylish als het ook comfortabel is, want het is nooit in de mode om rond te strompelen omdat je voeten zeer doen, of laarzen te hebben waarvan je de rits maar tot de helft dicht krijgt.

Om deze redenen is het erg belangrijk dat je, alvorens je een paar nieuwe kniehoge laarzen online besteld, je de omvang van je kuiten meet op het breedste punt, waarna je kunt zien of de laarzen die je op het oog hebt je zullen passen. Als je in een schoenwinkel bent kun je ze natuurlijk gewoon even aanpassen – en als ze je dan in de winkel niet passen, zullen ze dat thuis uiteraard ook niet op miraculeuze wijze wel doen. Ja, leer rekt, maar het is ook niet van elastiek!

Er zijn ook laarzen verkrijgbaar die speciaal ontworpen zijn voor mensen met bredere kuiten, en aangezien dit tegenwoordig een veel voorkomend probleem is, wordt het aanbod qua stijlen ook steeds groter. Enkele topmerken die tegenwoordig hun laarzen met kuitmaten aanbieden zijn Naturalizer, Nine West en Franco Sarto. Deze designer’s laarzen met bredere schacht zien er precies hetzelfde uit als de varianten met de smallere schachten, waardoor je je niet benadeeld hoeft te voelen als je een grotere kuitmaat moet nemen.

Als je op zoek bent naar laarzen die comfortabeler om je kuiten zitten, maar die niet per se een wijdere schacht hoeven te hebben, is het een optie om kniehoge laarzen te nemen waarvan de schacht niet voor de volle 100 procent van leer is. Leer is dan wel één van de meest duurzame materialen voor laarzen, het is hoogst waarschijnlijk comfortabeler om laarzen te hebben met een stukje elastiek (op de zijkant of bovenaan de achterkant van de laars). Veelal zit er aan dit soort laarzen ook geen rits, waardoor je ook het risico niet loopt dat je huid tussen de rits komt.

Wanneer je voor laarzen aan het shoppen bent, is het ook belangrijk dat je ze aanpast met dezelfde soort sokken en broek als waar je de laarzen mee wilt gaan dragen. Als je de laarzen bijvoorbeeld in de winter wilt dragen met dikke wollen sokken en een spijkerbroek, en je draagt tijdens het passen geen sokken of een broek, dan kan het dat je met een paar laarzen thuis komt die misschien prachtig zijn, maar ook te smal om je voeten en benen. Dit werkt natuurlijk ook andersom.

Het is ook belangrijk om, wanneer je laarzen aanpast, even door de winkel heen te lopen. Dit is de ideale manier om te testen of ze wel comfortabel zijn en écht goed zitten!Over de Auteur

Jenny L.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar DUO, online specialist in laarzen met brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit! DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo