FB pix Zo haal je het beste uit je schoenen - Artikelpost

Zo haal je het beste uit je schoenen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1129 | Aantal woorden: 586 | Datum: | 0 commentaar

Voor veel vrouwen geldt dat schoenen zowel de duurste als de meest gedragen stukken uit de garderobe zijn. Veel vrouwen besteden veel tijd aan het vinden van het juiste paar schoenen en geven er veel geld aan uit. Daarom is het ook logisch dat damesschoenen goed moeten worden verzorgd zodat ze de investering waard blijven. Het verzorgen van schoenen is niet moeilijk want er zijn maar een paar eenvoudige stappen voor nodig om een geweldig paar schoenen jaren mee te laten gaan.

De eerste en belangrijkste stap bij het verzorgen van een paar schoenen is ervoor zorgen dat de pasvorm van de schoen goed uit. Uiteraard weet elke vrouw haar schoenmaat maar elke schoenfabrikant hanteert andere richtlijnen voor wat betreft lengte en breedte. Sommige merken vallen klein of smal uit terwijl andere groot of breed uitvallen. De enige manier om ervoor te zorgen dat schoenen goed passen is de schoenen aan te passen en geen schoenen te kopen die te strak of los zitten. 

Het kiezen van de juiste stijl damesschoenen is van groot belang om zo lang mogelijk van de schoenen te kunnen genieten. Niet alle schoenen zijn geschikt voor alle gelegenheden en er zijn zeker bepaalde stijlen die beter passen bij een bepaalde situatie dan andere. Zo zijn stiletto’s uiteraard niet zo geschikt voor een wandeltocht en moet je geen slippers dragen naar een formele gelegenheid. Vrouwen moeten bedenken welke stijl schoenen het beste past bij hun levensstijl en wat zij het prettigste vinden dragen. Er zijn schoenen die heel veelzijdig zijn en schoenen die beter passen bij bepaalde individuele behoeften. 

Door de juiste accessoires aan te schaffen voor schoenen kan eenvoudig alles uit de schoenen worden gehaald. Accessoires voor schoenen zijn niet alleen sokken of panty’s maar ook verzorgingsartikelen zoals schoenpoets, borstels en schoenspanners. Veel damesschoenen worden gedragen met een panty of kousen, niet alleen voor meer draagcomfort maar ook om slijtage te voorkomen van het binnenmateriaal van de schoenen. 

Schoenpoets is de eenvoudigste manier om leren schoenen er mooi uit te laten zien. Het zorgt voor een mooie glans en kleur van de schoenen. Door de schoenen regelmatig te poetsen blijven ze er nieuw en fris uitzien, ongeacht hoe vaak ze al gedragen zijn. Het gebruik van een schoenborstel is belangrijk voor schoenen gemaakt van suède, fluweel of een ander gelijksoortig materiaal. De borstel verwijdert niet alleen het vuil van de schoen maar het houdt ook het materiaal in een goede staat. En natuurlijk zijn schoenspanners belangrijk om schoenen en laarzen in vorm te houden zodat elke schoen op een veilige manier kan worden opgeborgen.

Schoenen voorbereiden op slechte weersomstandigheden en de schoenen onderhouden nadat ze nat of vies zijn geworden is de laatste, belangrijkste stap om het beste te halen uit damesschoenen. Breng een beschermend middel aan op de schoenen zodat textiel en leer beschermd zijn tegen vocht zodat ze beter bestand zijn tegen het weer. Als de schoenen nat of vies zijn geworden, dan moeten ze meteen schoon en droog worden gemaakt om te voorkomen dat het materiaal niet z’n vorm of kleur verliest.

 

Over de Auteur

Sanne Velthuis

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart
Acaza -Praktisch Schoenenrek - voor 12 paar schoenen - Metaal - Zwart

€ 19,98
Toon product

ACAZA XXL Extra Groot Schoenenrek met 9 Niveaus - tot 54 Paar Schoenen - 100cm Breed en 160cm Hoog - Zwart
ACAZA XXL Extra Groot Schoenenrek met 9 Niveaus - tot 54 Paar Schoenen - 100cm Breed en 160cm Hoog - Zwart

€ 44,19
Toon product

Sophie NordinnĀ® - Schoenenrek Linkoping Grijs (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm
Sophie NordinnĀ® - Schoenenrek Linkoping Grijs (2 stuks) - Schoenenopbergers - Schoenen Organizer - Opbergsysteem - Schoenrek - 26x24x15 cm

€ 22,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo