FB pix Zomercomfort - Artikelpost

Zomercomfort

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1380 | Aantal woorden: 358 | Datum: | 0 commentaar

Nu het weer langzaam maar zeker beter wordt, is het tijd je tenen wat frisse lucht te gunnen. Maar er is zoveel keus in sandaaltjes en slippers tegenwoordig dat het soms moeilijk is een geschikt paar te kiezen. Gelukkig is het niet meer nodig comfort op te geven voor mode, want zowel voor mannen als vrouwen zijn er steeds meer geode, comfortabele en toch hippe sandalen.

Bruin en beige passen bij alles, maar met andere kleuren is ook veel mogelijk. Koele kleuren (bauw en paars bijvoorbeeld) zijn mooi bij donkere, simpele kleding, terwijl warme rode of oranje vaak wel een heftige jurk aankunnen. Zorg dat eventuele nagellak niet teveel vloekt met de schoen, hoewel enig contrast ook wel weer leuk is.

Als je brede voeten hebt is het slim een neutrale kleur te kiezen die bij veel kleding past, aangezien het vinden van brede sandalen vaak niet eenvoudig is. Gelukkig zijn er steeds meer schoenenwinkels die minder voorkomende maten in hun assortiment opnemen, wat het een stuk makkelijker maakt voor mensen met brede (of smalle) voeten om een leuk en betaalbaar paar sandalen te vinden. Ook op internet zijn er steeds meer schoenen in speciale maten te vinden, zodat je in feite niet eens de deur meer uit hoeft.

Als je kiest voor internetwinkelen, is het slim even een goede meting te laten doen bij een schoenenzaak (of thuis), zodat je weet welke maat je echt hebt. Dan nog bestaat de kans helaas dat de maat niet klopt en dat je de schoenen moet terugsturen. Maar dat lijkt een risico dat het waard is om te nemen aangezien je op internet hele goede deals kunt doen.

Het belangrijkste bij het dragen van sandalen is goede voetverzorging. Met mooie voeten, zonder eelt en met bijgehouden nagels staat elke sandaal goed.Over de Auteur

Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar http://www.duoboots.nl, online specialist in laarzen met smalle of brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit!

DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo