Zomerjurkjes en Prosecco's - Artikelpost

Zomerjurkjes en Prosecco's

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 631 | Aantal woorden: 381 | Datum: | 0 commentaar

Vrouwen vandaag de dag verschillen heel erg van de vrouwen vroeger. Vroeger waren dames veel meer behouden en hadden ze ook minder rechten. Dit had te maken met een gebrek aan emancipatie en de sociale druk om een huisvrouw te zijn. Dames in die tijd hadden geen carriere of werk, zorgen voor hun man en kinderen was hun dagelijkse taak. Klinkt heel ouderwets nu terwijl dit 60 jaar geleden nog zo was. Uitdagende kleding of make-up werd door vrouwen eigenlijk vrijwel niet gedragen en al helemaal niet in het openbaar. Thuis was het meestal een schort die gedragen werd omdat de vrouw altijd druk in de keuken bezig was. De vrouw had toen maar één recht, namelijk het "aanrecht".

Vandaag de dag moeten wij als mensheid er toch niet aan denken dat het nu nog zo zou gaan. Dankzij stevige vrouwen emancipatie kwam de vrouw na jarenlange onderdrukking van de mannen eindelijk op gelijke voet te staan met de mannen. Tegenwoordig maken vrouwen carriere en zie je vrouwen op grote topfuncties hun baan uitoefenen. Tegenwoordig bestaan er huisvaders in plaats van huismoeders die dan voor de kinderen en het huishouden zorgen.

Vrouwen zijn zich in de jaren heen ook steeds uitdagender gaan kleden. De vrouw van vandaag voelt zich graag aantrekkelijk of sexy en gaat graag een avondje uit. Dankzij beroemde tv programma's zoals "Sex And The City" kleed de vrouw zich graag in sexy zomerjurkjes, cocktailjurken of andere leuke jurkjes. Vroeger dronk de vrouw thee, vandaag de dag drinken dames Prosecco of Rosé. Vroeger was de kleding niet gemaakt naar de vrouwelijke vormen toe. Maar tegenwoordig is kledij een bekroning op een sexy lijf. Zomerjurkjes met smalle tailles en hippe kleuren maken de vrouw uitdagend en zelfverzekerd. Leuke zomerjurkjes in 2013 koopt u gewoon gemakkelijk online vanuit de luie stoel. Wanneer deze niet past dan kunt u deze gewoon kosteloos terugsturen in retour voor uw geld of een andere maat.Over de Auteur

Ik vind het leuk om te schrijven over allerlei zaken die mensen vandaag de dag aangaan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo