FB pix Zorg goed voor je voet - Artikelpost

Zorg goed voor je voet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1332 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Zorg goed voor je voet!

Het is eindelijk zomer, dus hoogste tijd om die warme dichte schoenen uit te schoppen en iets luchtigers aan te trekken. Laat je tenen ademen en doe dat in de zomer vooral in iets comfortabels. Waarom juist in de zomer?

Uiteraard ben je vaker buiten in de zomer, en hierbij hoort dat je meer loopt, fietst of anderszins beweegt. Je voeten zijn warm, zwellen op, zweten en hebben heel veel behoefte aan lucht en ruimte. Zorg dus dat je altijd een goede schoen of sandaal draagt, die ook echt goed past, om problemen te voorkomen. Als je je zomerschoenen online bestelt, zorg er dan voor dat je bekend bent met het merk, hun maatvoering, jouw maat en de pasvorm. Maten en ‘fit’ varieren namelijk sterk van merk tot merk. Pas uitvoerig en bestel alleen online als je zeker weet dat je je schoenen zonder problemen terug kunt sturen.

Let hierbij vooral op de wijdte, aangezien te smalle schoenen zowel oncomfortabel als ongezond zijn. Ze veroorzaken vaak knobbels, blaren en kramp. Ruimte in je schoen is ook belangrijk voor ventilatie, wat voetschimmels kan voorkomen.

Zomerschoenen

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel soorten goede zomerschoenen, zodat je op stijl niet hoeft in te leveren en toch vrolijk en ongehinderd rond kunt lopen in de zomermaanden. Sandaaltjes met kralen, diamantjes of leuke gespjes zijn alomtegenwoordig, evenals klassiekers als de Birkenstoch. Ballerina’s bieden wat meer ondersteuning en kleden mooi af. Op zomerlaarsjes, al dan niet opengewerkt, kun je uren lopen en passen bij elke outfit. Welke stijl ook je voorkeur heeft, kies bij een zomerschoen voor stevig en ademend materiaal, een goede pasvorm, een voetbed en een zeer bescheiden hak.

Wellicht kosten sommige van deze goede schoenen wat meer, maar je voeten zijn het dubbel en dwars waard en zullen je dankbaar zijn. Je hebt maar één stel voeten en daar moet je het je leven lang mee doen, dus zorg er goed voor!Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve.
Op zoek naar nieuwe, perfect passende schoenen? Ga voor een uitgebreide collectie stijlvolle dameslaarzen en –schoenen in diverse kuit- en wijdtematen naar http://www.duoboots.nl, online specialist in laarzen met smalle of brede schacht en smalle of brede schoenen. Because style is nothing without fit!

DUO: wereldwijd marktleider in brede schacht laarzen, smalle schacht laarzen, brede schoenen, smalle schoenen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo