FB pix adverteren...hoe en waar ?? - Artikelpost

adverteren...hoe en waar ??

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1594 | Aantal woorden: 762 | Datum: | 0 commentaar

WIE ZIJN WIJ ?

Wij zijn een team dat bestaat uit 4 mensen. wij vroegen ons af,hoe een advertentie snel opvalt en veel wordt gezien. je hebt veel website's waar je kunt adverteren,of je link kan plaatsen.. maar wordt je advertentie ook daadwerkelijk gezien..valt je advertentie ook wel degelijk op.ons antwoordt is NEE. als je wilt adverteren vraag men daar soms veel geld voor. uit onze test blijkt dat maar 30% van uw advertentietijd maar wordt gezien. dus uit eindelijk betaald u 70% teveel. wij zijn er is voor gaan zitten,om te kijken wat te doen om uw advertentie goed te horen te brengen.en daadwerkelijk te laten zien op het internet. want tenslotte wilt u natuurlijk wel dat uw advertentie gezien wordt.daar betaald u ook tenslotte voor toch. wij hebben gekeken bij google...hoe werkt dat... het kost veel moeite en tijd...en er gaat veel tijd overheen wanneer google jou opnemmd in de zoekmachine. google werkt namelijk met pr = pagerank. dus dat is geen optie. zo zijn er ook adverteer site's zoals te koop en 2e hands... maar daar zijn de prijzen ook hoog...en zoals wij al vertelden...uw advertentie wordt maar 30% gezien.zonden van uw geld.

WAT HEBBEN WIJ GEDAAN MET ONS TEAM...

Wij hebben 2 website's gemaakt waar u kunt adverteren. en voor weinig geld kunt u hier uw advertentie of website of uw link van uw verhaal plaatsen. en wij garanderen u dat uw advertentie of website of uw verhaal 100%^wordt gezien. geen nep en geen fake.maar echt 100% waar voor uw geld. dat is ook gebleken van mensen die hun advertentie of website of hun link van hun verhaal bij ons hebben geplaatst. HOE KAN HET DAT U BIJ ONS WEL 100% WORDT GEZIEN. ook wij willen dat uw advertentie of website of verhaal wordt gezien. wij bieden onze service aan waar u voor betaald... en wij zorgen er dan ook dat uw advertentie of website of uw verhaal de aandacht krijgt. hoe doen wij dat ?.... wij werken met een linksysteem dat roleerd in de grootste autohitters en draaid in de beste zoekmachine's. maar het belangrijkste is de autohitters.. wat is autohitters zult u zich afvragen..?? autohitters is een programma dat 24uur per dag draaid/surft over het internet wereldwijd en dat 7 dagen per week..24/7 zoals wij dat zeggen.,,nonstop. wij hebben ons linksysteem daaraan toegevoegd... dus als u uw advertentie of website of uw link van uw verhaal plaatst in ons linksysteem betekend dat uw advertentie of website of link van uw verhaal 24/7 = 24uur 7dagen per week mee draaid/surft wereldwijd over het internet. uit onderzoek is gebleken dat het echt 100% werkt... u krijgt waar voor uw geld... wat kost het om bij ons te adverteren?? om in ons linksysteem te komen betaald u maar 1.30 en draaid uw advertentie of website of link van uw verhaal 7 dagen lang mee in ons linksysteem. bij aanrader1 kunt u ook kiezen om voor 1.30 uw advertentie of website of link van uw verhaal te plaatsen in een rubriek of linkex. bij aanrader2 kunt u voor 1.30 uw advertentie of website of link van uw verhaal alleen plaatsen in ons linksysteem...maar dit is wel een superaanrader...deze site is nieuw en goed onderzocht en net online.en voorzien van de beste autohitter in ons systeem... Wij hebben hier onze 2 AANRADERS (website's) geplaatst. heeft u een website of een advertentie die u wilt laten opvallen. dan is dit echt iets voor u.en u krijgt waar voor uw geld... AANRADER 1 is EUROLINKS....een website met verschillende categorieen. en u bepaald waar u uw advertentie of website wilt plaatsen. nieuw is het linksysteem onder aan de site.

www.eurolinks.uwstart.nl

AANRADER 2 is linksysteem2012 (echt een supertip) een nieuwe site die net online is.. en roleerd in de beste autohitters en zoekmachine's.

http://linksysteem.simpsite.nl/

neem is een kijkje op beide website's en laat ons is weten wat u van de website's vind....natuurlijk blijven wij door gaan om dingen te verbeteren en naar uw wens te maken...natuurlijk laten wij alle nieuwtjes en verbeteringen hier aan u weten.

m.v.g. het team van eurolinks

 Over de Auteur

ik ben de beheerder van beide website's.

en ik ben benieuwd wat u er van vind.

wat kan er beter,of heeft u nog sugesties.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo