ACN Oplichters - Is er sprake van ACN oplichterij? - Artikel Post - Artikel Marketing

ACN Oplichters - Is er sprake van ACN oplichterij?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3780 | Aantal woorden: 406 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je dit artikel leest ben je waarschijnlijk wat onderzoek aan het doen naar ACN en je vraagt je af of er sprake is van ACN oplichterij? Ik wil wel direct met de deur in huis vallen met het volgende: De Onafhankelijke vertegenwoordigers van ACN zijn GEEN oplichters. Er is echter wel een reden dat je zoveel negatieve artikelen leest over ACN Nederland. Dit komt namelijk doordat een groot percentage van de mensen in MLM en dus in ACN faalt. 97% zal binnen enkele maanden of jaren stoppen met hun business omdat ze weinig tot geen geld verdienen. Hierna zal een percentage hiervan op het internet hun mening uiten over deze business en dus zeggen dat er ACN oplichters zijn. Terwijl een groot percentage van de mensen die faalt, faalt omdat ze zelf niet serieus genoeg bezig gingen met hun ACN business.

Alleen is het ook zo dat er een groot percentage is aan mensen die jaren lang serieus bezig zijn met hun ACN Nederland business maar toch niets verdienen.

Hoe komt dit?

Hier is eigenlijk een erg simpele reden voor. Binnen netwerk marketing en dus ACN worden alleen de oldschool warme markt technieken geleerd.

Wat zijn deze technieken?

Deze technieken bestaan uit het maken van een namenlijst van je familie en vrienden en het aanspreken van mensen op straat. Helaas werken deze technieken niet zo goed voor de gemiddelde persoon in netwerk marketing waardoor een groot percentage faalt en denkt dat het oplichting is.

Maar in deze moderne tijd van internet en social media is er een veel betere manier om je business op te bouwen. Wil je weten HOE gebruik te maken van video marketing, artikelen marketing en social media om je ACN business echt naar succes te brengen?

Bekijk dan de video en ontdek de 3 mysterieuze online technieken om je ACN business naar ongekent succes te brengen.

LET OP: Links verwijderd omdat de pagina's niet meer bestaan.Over de Auteur

Marouan el Mhassani - "the MLM truth speaker"

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Tue, 10 Sep 2013 at 12:07 AM, by Guest
Ik moet lachen om je artikel, het verraad dat jij hier de man bent die er zelf werkt. Ik heb de avond bijgewoond en heb het standaard verhaaltje wat hier staat de hele avond gehoord van diverse mensen.
Het feit dat jouw link met daarin jouw idee staat waarvoor je een email adres moet invullen toont aan dat jij hier geld mee zult verdienen en jij zelf ook in het brainwash wereldje zit. Leuk bedacht, maar dit werkt alleen voor mensen met het denkvermogen van een stoeptegel.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo