Alles wat je moet weten over laptop adapter specificaties - Artikelpost

Alles wat je moet weten over laptop adapter specificaties

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1000 | Aantal woorden: 781 | Datum: | 0 commentaar

Als je een nieuwe laptop adapter moet kopen is het altijd een goed idee om de specificaties die je nodig hebt in een nieuwe AC-adapter te kennen en begrijpen. Elke laptop kan verschillende stroomspecificaties eisen, evenals een verschillende aansluiting punt om het compatibel te maken. We maken een lijst van de specificaties waar je naar moet kijken: 

1. Aansluiting grootte en vorm    

2. Amp of Ampere

3. Volt

4. Watt 

1. Aansluiting grootte en vorm - Dit is een specificatie die, om duidelijke redenen, precies hetzelfde moet zijn als het origineel. Het zou anders niet passen! Merk en model van je laptop zullen grootte en vorm bepalen van de aansluiting die je nodig hebt. Gemeenschappelijke metingen zijn interne en externe doorsnee. Andere factoren zijn de vorm, de meeste zijn rond, hoewel sommige achthoekig kunnen zijn, en dat sommigen aansluitingen interne pinnen kunnen hebben. 

2. Amp of Ampere - Is een ladingseenheid per tijdseenheid, het is de basiseenheid van elektrische stroomsterkte. Het belangrijkste, wat de ampere cijfer betreft van de laptop adapter, is dat het gelijk of groter kan zijn dan op je originele adapter wordt aangegeven. Een hogere ampere cijfer op je vervangende laptop adapter is volkomen aanvaardbaar omdat je laptop zal alleen zoveel stroom trekken als het nodig heeft.

 3. Volt - De maat van de kracht vereist om elektronen via een circuit te verzenden. De Volt cijfer voor je vervangende laptop adapter kan zijn 1 Volt van je originele adapter specificaties.

 4. Watt - De maat van elektrisch vermogen, 1 Watt is gelijk aan 1 joule energie per seconde. Watts zijn makkelijk berekent omdat ze gewoon het resultaat zijn van Amps x Volt = Watt. Je nieuwe laptop adapter kan gelijk of groter zijn in wattage dan de oorspronkelijke specificaties.Over de Auteur

Als de laptop adapter daadwerkelijk gebroken is, is het beter om het te vervangen (tijdens de garantieperiode) of een nieuwe kopen via kwalitatief erkende online winkels zoals ViaDennis.nl. Zorg wel dat je een originele, compatibele adapter koopt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo