FB pix Artikel Marketing - is dit de beste online promotie methode voor jou? - Artikelpost

Artikel Marketing - is dit de beste online promotie methode voor jou?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1985 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Eén van de meest effectieve en eenvoudige manieren om jou diensten / producten aan te prijzen is gewoon online via internet. Online presenteren is al sinds het begin van internet één van de meest voordelige promotie methode voor jouw bedrijf. Het is een interactieve manier om jouw informatie aan te bieden en het is voor klanten en prospects eenvoudig te vinden. Momenteel zijn er naast het hebben van een eigen website ook nog andere online marketing en adverteer mogelijkheden. Via Social Networking websites en Artikel marketing websites is het vaak ook nog gratis. En misschien heb je in het begin moeite om marketing te doen via dergelijke sites, maar eigenlijk is de enige vereiste dat je steeds nieuwe content / nieuwe informatie kunt bieden die aansluit bij jouw product / dienst / bedrijf of doelgroep. SEO (zoekmachine optimalisatie) op basis van Artikel Marketing heeft grote voordelen op het gebied van adverteren op internet. Veel marketeers gebruiken een breed scala aan online promotie middeleen om hun diensten en/of producten bekend te maken aan het publiek en article marketing is daarbij een belangrijk onderdeel.

Sommige ondernemers huren een gespecialiseerde en ervaren SEO specialist voor het schrijven van artikelen. Daarbij wordt ook gelet of de schrijver kennis heeft van de markt / de doelgroep en / of het geboden produkt of geboden dienstenpakket. Maar er zijn ook veel zelfstandigen die gewoon zelf hun teksten schrijven, bijvoorbeeld omdat:

 

  • ze voldoende tijd hebben en het gewoon leuk vinden om te doen
  • ze zelf de meeste kennis hebben over het onderwerp waar ze beter op gevonden willen worden
  • ze niet beschikken over het budget om het uit te besteden

 

Er zijn weinig bezwaren om zelf teksten te schrijven. Echter je moet wel letten op correct Nederlands, beetje kennis hebben van SEO en enigszins leuk kunnen schrijven. Ben je meer dan 1 uur bezig met een artikel dan kun je misschien toch beter even kijken of er schrijvers te vinden zijn die in datzelfde uur 3 artikelen kunnen aanleveren. 

Verbeteren van de vindbaarheid met behulp van artikelmarketing (persberichten) is een effectief middel om tussen de top 10 resultaten te komen bij zoekmachines. Ervaren artikel schrijvers zullen ervoor zorgen dat zij hun verhalen optimaliseren voor de belangrijke zoektermen en voor een goede verspreiding van de artikelen. Deze content bevat een of meerdere links naar jouw site en dit is van groot belang bij het zogenaamde link building. En het prettige is, Google geeft hier veel "punten" voor zolang ieder artikel maar wel uniek is en nuttige inhoud bevat. Wanneer je vervolgens deze artikelmarketing inspanningen combineert met Sociale Media dan haal je het maximale uit jouw unieke content (content is king). Dus zoek je een legale manier om beter gevonden te worden, om jouw website tussen de eerste 10 zoekresultaten te laten komen, om de SEO te maximaliseren? Dan moet artikel marketing onderdeel uitmaken van jouw online marketing mix.


Over de Auteur

Artikelpost is dé Artikel Marketing website. Jouw artikel komt namelijk ook automatisch op ons Twitter kanaal met vele volgers. Daarbij kun je jouw artikel ook eenvoudig doorposten op bijvoorbeeld Google Plus, Facebook, Twitter, etc.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 3.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo