FB pix Artikel Marketing - verhoog bezoekers aantallen - Artikelpost

Artikel Marketing - verhoog bezoekers aantallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 39398 | Aantal woorden: 398 | Datum: | 3 commentaar

Artikel Marketing is uitgegroeid tot één van de meest besproken strategieën voor internet marketing. De pas ontdekte populariteit van deze marketingtechniek is te danken aan twee belangrijke kenmerken: 1> het is gratis, en 2> het werkt.

Marketing via het schrijven van artikelen heeft voor marketeers twee belangrijke voordelen. In de eerste plaats creëert het een grotere bekendheid van de auteur en zijn / haar website. Ten tweede biedt het waardevolle inkomende links of backlinks.

Zoals met de meeste gratis marketingtechnieken, is article marketing een aantallen spel. Om doeltreffend te zijn, vereist het wel een voortdurende en consequente inspanning. Slechts 1 artikel indienen kan niet veel voor je doen, maar een artikel elke dag of om de 2 dagen inzenden en dat gedurende bijvoorbeeld twee weken geeft grote resultaten.

Om het meeste uit uw artikelstrategie te krijgen, is het belangrijk om het artikel te richten op een indivudueel trefwoord of een zinsdeel. Het is ook erg belangrijk om elk geschrift, op vrijwel dezelfde manier als het optimaliseren van een website, te optimaliseren. Zodra een tekst wordt ingediend, op bijvoorbeeld deze website, dan wordt het als het ware een één-pagina-site, een mini-website.

Je optimaliseert een artikel voor de zoekmachines op dezelfde manier zoals je dat zou doen voor een webpagina. Zet jouw zoekwoord of zin in de titel van het artikel, in het begin van de eerste paragraaf, in het begin van de laatste paragraaf en als anchor-tekst in je link of resource box.

Door het volgen van een paar eenvoudige stappen zul je maximaal rendement krijgen voor jouw inspanning. Als onderdeel van een bredere online marketing aanpak zal artikelmarketing een uiterst doeltreffende en goedkope techniek zijn in jouw promotie arsenaal.

Over de Auteur

Geschreven door de beheerder van deze Artikel Marketing website, Artikel Post.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 2.7
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo