Bloggen als linkbuilding strategie.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Mens Fashion
Gezien: 344 | Aantal woorden: 392 | Datum: Tue, 20 Oct 2015 | 0 commentaar

Bloggen is een linkbuilding strategie die door veel linkbuilders wordt onderschat. Dat blijkt onder andere uit een gesprek dat ik onlangs heb gevoerd met een medewerker van een groot linkbuilding en SEO bedrijf uit Amsterdam. Als een freelance opdracht werd mij gevraagd om een aantal artikelen te schrijven, met als doel linkbuilding om verkeer naar een nieuwe klant te trekken. Toen ik vroeg hoe lang de artikelen moesten worden, antwoordde ze met: 'Dat maakt mij niet uit, het is niet zo dat er ook maar iemand is die deze artikelen zal gaan lezen'.

Misvatting over bloggen en linkbuilding.

Het antwoord dat ze gaf is een grote misvatting over bloggen die bij veel linkbuilding specialisten leeft. Vooral de linkbuilders en online marketeers van de oude garde zijn behoorlijk overtuigd van dit idee. De realiteit is dat bloggen juist een heel sterk middel is om je website hoger te laten scoren in de zoekmachines.

Zeg nu zelf, hoe vaak wordt de content op je website nu eigenlijk vernieuwd? Vrij weinig toch. Ik denk niet dat je vaak wijzigingen aanbrengt in je contactpagina, of je over ons pagina. Dat betekent dat je website inactief is en daar houdt de zoekmachine Google niet van. Indien je een blog hebt, dan voeg je minstens een keer per maand nieuwe content toe aan je website. Hiermee geef je Google het signaal dat je website actief is, en de zoekmachine zal dit waarderen.

Dus alleen al om SEO doeleinden is het hebben van een blog belangrijk voor je website. Plaats daarbij ook nog wat content op artikeldirectories, met goede links voor linkbuilding doeleinden en je zal zien dat je website gaat stijgen in de zoekresultaten.

Linkbuildinggigant

Linkbuildinggigant is een linkbuilding en SEO bedrijf die zijn diensten aanbiedt tegen zeer betaalbare prijzen. Naast linkbuilding kunt u bij ons ook terecht voor webdesign. Indien u meer wilt weten over onder andere onze linkbuilding pakketten neem dan contact met ons op.Over de Auteur

Dit artikel is geschreven in opdracht van Linkbuildinggigant: uw adres voor betaalbare linkbuilding pakketten en webdesign.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[191 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo