FB pix Bovenaan Google komen - Artikelpost

Bovenaan Google komen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4383 | Aantal woorden: 469 | Datum: | 0 commentaar

Iemand die iets wil kopen start dikwijls zijn zoektocht op het internet. Een zoektocht op internet vangt vervolgens steevast aan bij Google. Google heeft immers het overgrote deel van de zoekmarkt in handen. Een bedrijf dat iets wil verkopen heeft dus veel baat bij een hoge positie in Google. Zeker als je bedenkt dat het overgrote deel van de zoekers uit de eerste drie resultaten kiezen. Bovenaan Google komen is daarom zeer lucratief en veelal noodzakelijk.

Bovenaan in Google komen vergt een combinatie van factoren:

  • Een goede duidelijke website;
  • Goede linkpartners;
  • Nieuwe links en content.

Bovenaan Google komen: de website

Bovenaan Google komen start met een goede website. In het begin van het zoekmachine optimalisatie tijdperk was dit het belangrijkste onderdeel waarnaar gekeken werd: hoe vaak komt het keyword voor op de betreffende pagina. Dit principe geldt niet meer helemaal. Google heeft regels die erop gericht zijn om de daadwerkelijke relevantie te ontdekken. Dit heeft ook te maken met de inrichting van de website, de relevantie van de content en het aantal backlinks. Uiteraard moeten de zoektermen wel voorkomen op de pagina, maar ook aanverwante woorden. Daarnaast is het belangrijk dat de structuur van de website zo is ingericht dat Google de website makkelijk kan lezen.

Goede linkpartners

Bovenaan Google staan webpagina’s met relevante links. Relevante links zijn websites die gerelateerd zijn aan het zoekwoord en die op hun beurt weer links hebben, of van te voren al een streepje voor hebben. Zo is een link naar jouw pagina op Wikipedia zeer belangrijk, terwijl een link op een loze Startpagina weinig zoden aan de dijk zet.

Nieuwe links en content

Eén van de belangrijkste aspecten van een positie bovenaan in Google is dat er steeds nieuwe linkpagina’s worden gecreëerd. Vooral nieuwsberichten en persberichten doen het goed.

Echter, de werking is slechts van beperkte duur. Naast de verversing door het toevoegen van nieuwe content, kun je daarom ook gebruikmaken van social media, die de impact van je website vergroten.

Bovenaan Google: DoubleSmart

Wie echt bovenaan  Google wil komen, heeft hulp nodig van een professional. DoubleSmart kan je uitstekend helpen: een full-service internetbureau met kennis van vindbaarheid in Google, SEO en online marketing. Meer weten? Neem contact met ons op!

 Over de Auteur

DoubleSmart - Zoekmachine Marketing Gouda - Het beter vindbaar maken van websites, optimaliseren van conversie en het genereren van leads. Daar zijn we goed in!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Een eenvoudige benadering van SEO
Een eenvoudige benadering van SEO

€ 1,49
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo