FB pix Content Notifier / SEO software om uw Zoekmachine Positie Verbeteren - Artikelpost

Content Notifier / SEO software om uw Zoekmachine Positie Verbeteren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1372 | Aantal woorden: 2203 | Datum: | 0 commentaar

 

Content  Notifier  Review 
Hallo Erik hier,

Bedankt voor het bezoeken van mijn site. Lees hier mjin uitgebreide review over Content Notifier. Je treft hier mijn eerlijke en onpartijdige mening over Content Notifier.

Dit is een review site.

Klik hier om naar mijn Content Notifier webiste te gaan.


Wat is Content Notifier eigenlijk?


Content Notifier is SEO software, SEO staat voor Search Engine
Optimization / Zoekmachine Optimalisatie. Het wordt gebruikt om zoekmachines en andere sites te pingen om je nieuwe website snel te laten indexeren en het bouwt waardevolle backlinks waardoor je website snel hoger in de zoekresultaten zal verschijnen. SEO software schiet vaak tekort volgens de kwaliteits normen. Maar na het downloaden en installeren van Content Notifier kwam ik er snel achter dat dit een bijzonder krachtig SEO programma is.

Hoe werkt het.

Er zijn drie stappen, die zeer gemakkelijk te volgen zijn. Voor het gebruik van Content Notifier hoef je geen computer specialist te zijn. Ik heb het getest met een paar van mijn eigen websites en de hoeveelheid verkeer naar deze websites, en dat slechts na één dag is absoluut bemoedigend.

Stap één is eigenlijk geen stap, je kan hiervoor gewoon de vooraf ingestelde opties gebruiken en gelijk door klikken naar stap twee. Stap twee is het invoeren van je website URL of meerdere website URL's en de trefwoorden, dit zijn de trefwoorden waarop je gevonden wil worden in de zoekmachines. Je kan je URL's en steekwoorden rechtstreeks in het programma kloppen of importeren uit een Excel sheet, als je meerdere websites hebt is dit aanbevolen. Stap drie is op de knop start klikken en het programma z'n werk laten doen.

Content Notifier heeft meer dan 75.000 websites in haar database waarbij het een backlink kan maken. Het is aanbevolen om niet meer dan 30% van de database per keer te gebruiken, en dat is meer dan zat. Ik heb het getest met 1%, en verkreeg van 700 websites een backlink.

In het programma kun je ook de snelheid waarmee de backlink verzoeken worden verzonden instellen. LET OP: hoe hoger je dit instelt hoe meer systeembronnen het van je pc zal vergen  , waardoor je pc aanzienlijk trager kan worden, vooral bij oudere systemen.  

Ik heb het op halve snelheid getest, waarbij ik met gemak nog andere taken uit kon voeren, terwijl Content Notifier zijn werk deed in de achtergrond. Het duurde ongeveer 25 minuten om twee websites te doen, nadat het klaar is kun je een rapport bekijken waarin alle succesvolle pings en backlinks staan beschreven. Als jij je website nog sneller hoger in Google wil krijgen kan je Content Notifier opdracht geven om naar meer sites te zoeken, maar dit zal wel langer duren. 

Klik hier om naar mijn Content Notifier webiste te gaan.Wat is er slecht aan Content Notifier?

Afhankelijk van de door jou ingestelde instellingen [ dus niet de standaard instellingen] kan het enige tijd duren voordat het programma volledig klaar is, maar omdat het zijn werk in de achtergrond doet maakt dit ook niet al te gek veel uit. Je kunt het programma vooraf instellen om bijvoorbeeld elke eerste van de maand te laten draaien.
Ik weet niet zeker of je de meegeleverde database kunt updaten,  maar met meer dan 75.000  sites in de database verwacht ik dat dit geen probleem zal worden.

 De goede punten?

    Content Notifier zet je in 30 seconden op.
    Het is super eenvoudig te gebruiken, iedereen kan het.
    Content Notifier laat in real time zien welke sites gelinkt worden en welke niet.
    De enorme hoeveelheid sites in de ingebouwde database is indrukwekkend.
    Gedetailleerd rapport wanneer de taak voltooid is, waarna je het kan exporteren naar een     spreadsheet om toekomstige resultaten met elkaar te vergelijken.
    Content Notifier geeft je de mogelijkheid om alleen sites te pingen, backlinks te verkrijgen, of beide tegelijk.
    De mogelijkheid om te pingen/backlinken van meerdere sites tegelijk. De mogelijkheid om een spreadsheet te importeren in het programma.
    HET WERKT! Veel andere programma's zullen niet werken omdat de database is verouderd.
    Een aantal zeer goeie bonussen meegeleverd bij het programma.
    Een super scherpe prijs-kwaliteitverhouding voor wat je krijgt.

 Conclusie.

Content Notifier is de beste SEO software die ooit gebruikt heb voor deze prijs.. Het is  gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Ik ben in de gelegenheid geweest om Content Notifier te gebruiken voordat het op de markt kwam. Ik weet uit ervaring dat het maken van backlinks via de traditionele manier behoorlijk lastig, saai en tijdrovend kan zijn. Maar dankzij Content Notifier is het nu mogelijk om met 1 druk op de knop meer dan 1000 backlinks te verkrijgen in 1 run. Met het extra bonus materiaal en de extreem lage prijs heb je een combinatie in handen die niet snel te evenaren zal zijn.

 

Laat je website opvallen - Met SEO Software.

SEO Software varieert nogal in gebruiksvriendelijkheid. Sommige programma's zijn niet geschikt voor beginners, anderen daarin tegen weer wel, Content Notifier behoort tot de groep zeer gebruiksvriendelijk. Het programma is ontworpen om je site snel en gemakkelijk hoog in de zoekresultaten van meerdere zoekmachines te krijgen.

Hoe kan een computer programma mijn site #positie verbeteren?


Na de aanschaf van Content Notifier, en het gebruik ervan op een paar van mijn eigen websites, was goed te zien hoe dit je positie positief beïnvloed. BACKLINKS, Goeie Content, is van essentieel belang voor goede SEO voor elke website. Hoe meer BACKLINKS van kwaliteit website, bv. die met een pagerank van 4 en hoger zorgen ervoor dat jouw website snel en hoog zichtbaar zal worden op de eerste pagina van Google, dus in de eerste 10 zoekresultaten, dus op pagina 1,  en dit alles via gratis verkeer. Met gratis verkeer bedoek ik het "organisch" verkregen verkeer, dus niet het verkeer verkregen door middel van pay-per-click.

Content Notifier heeft 75.000 websites in haar database, als je het voor het eerst gebruikt vul je de URL van je eigen website in die geïndexeerd moet worden, en vervolgens klikt je op de start knop. Makkelijker kan ik het niet maken. De sites waarop ik getest heb kregen binnen no time honderden links terug. Terwijl Content Notifier zijn werk deed in de achtergrond kon ik zonder problemen mijn computer blijven gebruiken zonder prestatie verlies.

Voor SEO verbetering, is dit de gemakkelijkste en meest effectieve SEO software die ik ooit gebruikt heb. Echt, meer dan dat is het niet. Er is weinig anders dan je website[s] en steekwoorden in te kloppen en gaan met die banaan. Deze software spreekt voor zichzelf en vereist niet dat je nog een handleiding nodig hebt om het te leren kennen. Het is gemaakt met de gebruiker in gedachte.

 

SEO Software -  Een gids om je site hoger in Google te krijgen.

 

Het bouwen van websites en een goeie positie krijgen in de zoekmachines kan een lastige klus zijn. Het schrijven van artikelen, de layout, maar nooit nagedacht om een op SEO gerichte site te bouwen. Dat is waar SEO software je bij kan helpen. Er zijn veel programma's beschikbaar, die allemaal anders presteren.

Iedereen met wat kennis  van SEO weet hoe belangrijk het is voor een nieuwe website om backlinks te krijgen om je website op te laten vallen bij de zoekmachines zodat deze snel hoog in de zoekresultaten komt te staan. Makkelijke SEO software, dat wil zeggen, software die het maken van backlinks voor je doet, en je daardoor een hoop tijd bespaart, waardoor jij letterlijk honderden links naar je site terug krijgt in no time.

Een andere perfecte eigenschap is het pingen van de zoekmachines  en andere geschikte sites, die hen vertelt dat ze direct kunnen beginnen met het crawlen van je nieuwe website, waardoor deze snel zal indexeren.

Bedankt voor het lezen van mijn SEO software review.

Klik hier om naar mijn Content Notifier webiste te gaan.

 

 

 

 

Over de Auteur

Erik, Terschelling

Content Notifier / SEO software om uw Zoekmachine Positie Verbeteren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Mona Lisa And The Blood Moon (Blu-ray)
Mona Lisa And The Blood Moon (Blu-ray)

€ 9,99
Toon product

Doelgerichte SEO
Doelgerichte SEO

€ 19,99
Toon product

SEO-R2 – Schaal voor Emotionele Ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking – Revised2
SEO-R2 – Schaal voor Emotionele Ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking – Revised2

€ 25,60
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo