FB pix Cursus Engels met E-learning: de succesformule van World Speaking - Artikelpost

Cursus Engels met E-learning: de succesformule van World Speaking

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1813 | Aantal woorden: 455 | Datum: | 0 commentaar

World Speaking, de marktleider van taalcursussen op afstand, heeft inmiddels ondervonden dat een cursus Engels op afstand efficiënter is dan een reguliere traditionele taalcursus. World Speaking stelt om deze reden al enige jaren verschillende e-learning oplossingen voor, die het Engels leren een stuk gemakkelijker maken.

Cursus Engels op afstand

Aangezien het niet voor iedereen is weggelegd om een taal te leren gedurende een verblijf in het buitenland, zijn e-learning taalcursussen op afstand een gemakkelijke en veelgewaardeerde oplossing. E-learning heeft vele voordelen: comfort, tijdwinst, flexibiliteit van urenindeling, lagere kosten, aanpaste programma’s wat betreft uw eigen wensen, doelstellingen en agenda… Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van e-learning taalcursussen. Maar World Speaking, de eerste aanbieder van taalcursussen op afstand, heeft nog altijd de meest innovatieve en efficiënte oplossing. Het instituut heeft zelfs een manier ontwikkeld om de motivatie van de trainee gegarandeerd hoog te houden!

De e-learning oplossing van World Speaking: CyberTeachers® Live

World Speaking, het internationale zusje van het Franse Telelangue, biedt al sinds 1981 taalcursussen die Engels leren gemakkelijker maken. Met programma’s aangepast aan de wensen van elke trainee en specifieke profielen voor 218 beroepen geeft World Speaking elke trainee de mogelijkheid om Engels te leren op een toegankelijke manier, met oefeningen die aansluiten bij zijn eigen interesses. Het is zelfs mogelijk om aan uw eigen documenten te werken. Diverse pedagogische hulpmiddelen maken het leren gemakkelijker: hulp om documenten te schrijven, uitspraakhulp, functionele vaardigheden, vertaalhulp… De trainee kan ook documenten en informatie delen met andere trainees of Live een vraag stellen aan een docent via een webcam.

World Speaking: 30 jaar ervaring

Het bedrijf telt vandaag ruim 600 docenten en ruim 15.000 bedrijven die hun personeel al succesvol hebben opgeleid, zoals Danone, L’Oréal, Renault… Als ontwikkelaar van zijn eigen e-learning materiaal heeft World Speaking een Research & Development van 45 personen. De kwaliteit en effectiviteit van het leerplatform is in 2009 bekroond met de Hermès Innovatieprijs, naast andere certificaten uit diverse Europese landen.

Ontdek nu een nieuwe manier van Engels leren en kijk snel op: http://www.worldspeaking.nl

 

Over de Auteur

World Speaking is Europees marktleider in taalcursussen op afstand voor bedrijven, met ruim 30 jaar ervaring en al ruim 300.000 succesvol opgeleide trainees.

Kies nu voor een cursus Engels (of Frans of Spaans) met Blended Learning via de telefoon en via internet! Gespecialiseerd in 218 beroepen & volledig aangepaste cursussen aan de wensen en doelstellingen van elke trainee.

Kijk voor meer informatie nu op: http://www.worldspeaking.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo