FB pix De SEO tekstschrijver helpt u naar de top in Google - Artikelpost

De SEO tekstschrijver helpt u naar de top in Google

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3875 | Aantal woorden: 478 | Datum: | 0 commentaar

De SEO tekstschrijver schrijft teksten ten behoeve van de zoekmachineoptimalisatie van webpagina’s. Ze zijn op de hoogte over de actuele regels van Google en kennen de tips en trucs om de teksten aan die voorwaarden te laten voldoen. De SEO tekstschrijver heeft veel ervaring met het schrijven van allerlei soorten teksten met SEO-eisen zoals blogs, artikelen en websites. Ook weet de SEO tekstschrijver alles van gebruiksvriendelijkheid en visuele aspecten bij de teksten en integreert hij linkbuilding in de teksten.

Hoe werkt Google?
De teksten van de SEO tekstschrijver zijn van groot belang voor de vindbaarheid van een website is Google. Google is een ‘machine’ en kijkt dus volgens vooraf ingestelde principes naar webteksten. De SEO tekstschrijver schrijft de teksten zo dat de teksten goed worden opgepikt door de zoekmachine van Google door ze precies aan de regeltjes te laten voldoen. Google zoekt voor zijn gebruiker die een zoekwoord intypt de website die hier volgens die regels het beste bij past. Het is dus van belang goed na te denken over de zoekwoorden en combinaties van zoekwoorden die tot de website leiden en die door de SEO tekstschrijver kunnen worden geïntegreerd in de tekst.

Wat doet een SEO tekstschrijver?
De SEO tekstschrijver zorgt ervoor dat de teksten goed passen bij de regels van Google. Zo zal de website dus worden gezien als het beste zoekresultaat bij bepaalde zoekwoorden en dus  hoger worden weergegeven op de pagina met zoekresultaten. De SEO tekstschrijver zal ervoor zorgen dat alle zoekwoorden een eigen tekst op een aparte pagina krijgen met een dichtheid van 3 tot 7 procent van het zoekwoord in de tekst, om het predicaat ‘spam’ te voorkomen. Daarnaast zorgt de SEO tekstschrijver er ook voor dat de zoekwoorden op de goede plek in de tekst staan en op de juiste manier als titels en tussenkopjes worden gebruikt. De kunst voor de SEO tekstschrijver is om zowel aan de voorwaarden van Google, de lezer en de klant te voldoen voor een optimaal resultaat in de zoekmachine en voor de doelstellingen van de organisatie.Over de Auteur

Ik heb een passie voor schrijven en dat is ook precies de reden waarom ik er me werk van hem gemaakt. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo