De verschillende soorten video's om te laten maken - Artikel Post - Artikel Marketing

De verschillende soorten video's om te laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 352 | Aantal woorden: 480 | Datum: | 0 commentaar

Inmiddels al overtuigd om een video voor jouw bedrijf, product of dienst te laten maken? Dan komt vrij snel de vervolgvraag: “Wat voor soort video laat jij dan maken?”. Want video’s zijn er in allerlei soorten en maten. Dit is een belangrijke vraag, want wat wil je laten zien? Wie wil je aanspreken? Wat wil je met de video bereiken? Veel vragen, waarop de videospecialisten van Video Creators hopelijk in dit artikel antwoord geven. Er zijn verschillende soorten video's, hieronder beschreven.

Een bedrijfsvideo is een goede manier om de sterke punten van je bedrijf te laten zien aan jouw beoogde klanten. Je toont hoe er in jouw bedrijf gewerkt wordt, wat jou onderscheidt van de concurrentie en wat voor producten of diensten je te bieden hebt. Een goede bedrijfsvideo is echt een sterk communicatiemiddel.

De promotievideo is de perfecte methode om jouw producten en diensten op een goede, snelle en visuele manier onder de aandacht van je publiek te brengen. Deze wijze van presenteren is zeer effectief. Een duidelijke en krachtige film van één a twee minuten is een mooie manier om je producten en diensten te promoten.

Met een instructievideo leg je jouw beoogde doelgroep op een makkelijke wijze uit hoe ze iets moeten uitvoeren. Het is bewezen dat zo’n video de aandacht en de informatie langer vasthoudt. Geschreven gebruiksaanwijzingen zijn niet meer van deze tijd en bovendien niet goed voor de klantervaring.

Na het zien van een productvideo zijn klanten meer bereid om tot een aankoop over te gaan. Er wordt vaker verder geklikt op webshops met productvideo’s, dan webshops zonder deze video’s. Met een productvideo kun je jouw producten van alle kanten laten belichten. Papieren productomschrijvingen zijn ouderwets en spreken niet meer aan.

Video’s kunnen tegenwoordig niet meer zonder een animatie. Met animaties kun je snel iets duidelijks uitleggen en iets spannends en creatiefs toevoegen aan je bedrijfs- of promotievideo. De combinatie van tekst, beeld en geluid zorgen voor een snelle en goede informatieoverdracht.

Kortom: een video is krachtig, helemaal van deze tijd, overal zichtbaar en dus in allerlei soorten. Wacht dus niet langer en zet jouw bedrijf op de kaart! Een video hoeft niet duur te zijn, en heeft dus een hoop effect. Ons advies: laat er één maken!Over de Auteur

Tim Hulshof is mede-eigenaar van het mediabedrijf ID Creators Media Productions. Een onderdeel van het bedrijf is Video Creators, dat zich richt op het maken van video's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo