FB pix De voordelen van een domiciliëring voor uw bedrijf in Brussel met Servcorp - Artikelpost

De voordelen van een domiciliëring voor uw bedrijf in Brussel met Servcorp

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1001 | Aantal woorden: 581 | Datum: | 0 commentaar

Voor professionelen die voor hun bedrijf naar een strategische plaats zoeken in het hart van Brussel biedt Servcorp virtuele kantoren diensten vlakbij de meest levendige en dynamische zakencentra van de hoofdstad. De aangepaste Servcorpdiensten bieden ook de mogelijkheid om een uitgeruste vergaderzaal of een uitgerust kantoor voor één uur of een dag te huren. We garanderen Premium domiciliëringsoplossingen, geschikt voor leiders die tijdelijk of op lange termijn van een prestigieus adres willen genieten in één van de twee zakencentra Bastion Tower of Schuman

Een zakencentrum in Brussel: een toegevoegde waarde voor uw bedrijf!

De Servcorpzakencentra in Brussel in het hart van de meest prestigieuze plaatsen van de hoofdstad zijn gelegen vlakbij de belangrijkste culturele en professionele kruisingen. Deze zakencentra bieden zowel ondernemers als multinationals een flexibele oplossing van domiciliëring voor bedrijven en privatief kantoorverhuur in Brussel, en dit in een premium werkomgeving die nodig is voor een internationale expansie. In het hart van unieke zakencentra: Bastion Tower of Schuman in Brussel, om zo een prestigieus beeld van uw bedrijf te weerspiegelen. Meer dan enkel een simpel postadres is de Servcorp domiciliëringsoplossing ook een trouw economisch en zakelijk alternatief voor traditioneel kantoorverhuur. Servcorp biedt zo kant-en-klare, kwalitatieve oplossingen voor kantoorverhuur zonder verbintenissen en mét standing voor professionele vergaderingen, vlakbij de meest strategische zakencentra van de hoofdstad. Kantoren gehuisvest in de mooiste adressen van Brussel, postverwerking, meertalige telefoonbeantwoording door een persoonlijke receptioniste en bekwame secretaressen voor alle administratieve opdrachten: dat zijn diensten die door Servcorp worden aangeboden.

Servcorp virtuele kantoren: unieke prestaties!

Zowel kleine als grote bedrijven houden zich tegenwoordig meer dan ooit bezig met begrippen zoals productiviteit, kostenreductie, kwaliteit van dienstverleningen en mobiliteit. Bedrijven zoeken nu naar flexibele infrastructuren die hen in staat stellen om snel en op een professionele manier te reageren. Bedrijven en klanten die van Servcorp virtuele kantoren genieten hebben toegang tot een reeks toegewijde diensten van conferentiezalen die uitgerust worden met videoconference en breedbandinternet, alsook vergaderzalen en privatieve kantoren voor slechts 10 minuten, een uur of de hele dag.

Volledig voorzien van hoogwaardig meubilair, ultramoderne IT- en telecommunicatie-infrastructuren vertegenwoordigen Servcorp kantoren en vergaderzalen een ideale werkomgeving voor uw medewerkers en uzelf. Beschikbaar voor minder dan 24 uur door een eenvoudige online boeking, geeft kantoor- en vergaderzaalverhuur u de mogelijkheid om afspraken te maken in een hoogwaardige en vertrouwelijke omgeving.

Servcorp geeft u een kant-en-klare oplossing die voldoet aan uw behoeften, welke uw vereisten dan ook zijn. Voor meer informatie over domiciliëring in Brussel kunt u ons bellen op het nummer 02 403 37 00.

www.servcorp.be/nl

 

 

 

Over de Auteur

Servcorp

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo