Een artikel publiceren op internet - Artikelpost

Een artikel publiceren op internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 596 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

Schrijf je graag artikelen? Dan is het wellicht een leuk idee om deze eens op internet te plaatsen. Door je zelfgeschreven artikelen op internet te plaatsen, kunnen mensen jouw artikelen lezen. Een artikel publiceren geeft je ook de gelegenheid om je kennis te delen over een bepaald onderwerp. Zoek een site waar jouw artikel perfect op of bij past. Het is uiteraard wel belangrijk, dat je met het plaatsen van je artikelen wel de juiste doelgroep bereikt.

Een artikel schrijven en daarna publiceren op internet

Je schrijft misschien graag informatieve artikelen. Stel dat je bijvoorbeeld een uitgebreid artikel gaat schrijven over het afsluiten van een hypotheek en wat daar zoal bij komt kijken. Heel interessant voor mensen die net op het punt staan een huis te gaan kopen en een hypotheek willen gaan afsluiten. Wil je met je artikel zoveel mogelijk lezers uit deze doelgroep bereiken? Dan moet je een site vinden waar je jouw artikel kunt publiceren en die goed past bij het onderwerp.

Een artikel publiceren waar moet je opletten?

Naast de doelgroep en de juiste site ervoor vinden zijn er nog een aantal zaken die belangrijk zijn. Als eerste moet je de gehele tekst goed controleren op fouten in spelling of grammatica. Lezers haken vaak af als er in een uitgebreid artikel teveel spelfouten staan. Daarnaast moet het gehele artikel duidelijk en goed leesbaar zijn. Ben je klaar met het schrijven van je artikel? Lees dan de tekst nog een keer heel goed door. Daarna kun je het artikel publiceren. Lees de tekst ook even hardop aan jezelf voor. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar op die manier kom je er automatisch achter of er eventueel nog fouten instaan. Denk bijvoorbeeld maar aan zinnen die niet helemaal lekker lopen.

Schrijf een artikel dat goed bij je past en plaats het op internet

Kies altijd een onderwerp waar jouw interesse naar uitgaat of waar je heel veel vanaf weet. Een onderwerp dat goed bij je past. Je kunt door het schrijven van artikelen je tips en kennis hierover delen met anderen. Een of meerdere artikelen plaatsen op internet is niet alleen maar heel leuk maar het helpt de lezer om nog meer te weten te komen over een bepaald onderwerp.Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[371 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[169 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo