Een drone-video laten maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Een drone-video laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Tim Hulshof
Gezien: 407 | Aantal woorden: 445 | Datum: Mon, 10 Nov 2014 | 0 commentaar

De mooie overzicht shots in de films. Prachtige beelden van bovenaf, alsof je als een vogel ‘zweeft’ boven een bepaalde locatie. Wie kent ze niet? Heb je je wel eens afgevraagd hoe de filmmakers deze beelden maken? Jaren geleden gebeurde dit met een helikopter, waarin een cameraman vanuit de lucht mooie beelden schoot. Dat gaat tegenwoordig anders. Dit gebeurt nu met drone. Dit is een onbemand luchtvaartuig waaronder een camera is gemonteerd. Deze maakt, op afstand bestuurt, de videobeelden. En vanaf de grond kun je kijken hoe de beelden eruit zien en waar nodig de drone bijsturen.

Luchtopnames voor iedereen

Met een op afstand bestuurbare drone kun je uit verschillende hoeken en hoogtes mooie luchtopnames maken. Een videobeeld vanuit de lucht is natuurlijk prachtig en uniek, maar zeker ook mooi als aanvulling voor een video. Ze geven een super totaaloverzicht van bepaalde situaties. Daarnaast zijn deze beelden voor iedereen. Een drone-video is uitermate geschikt voor makelaars, hoveniers, agrariërs, campingeigenaren of woningbezitters. In deze sectoren zijn overzichtsbeelden van groot belang. Ze hebben een absolute meerwaarde voor de video’s.

Video-drone heeft hoge attentiewaard

Er zijn veel mediabedrijven die de luchtopnames met een drone voor jouw bedrijf kunnen realiseren. Zij maken professionele en betaalbare videobeelden vanuit de lucht. Ze hebben absoluut een hoge attentiewaarde en meerwaarde. Daarnaast zijn de beelden geschikt voor iedere soort video en ieder doeleinde. Met een video-drone geef je films, verslagen, festivals en andere evenementen een nieuwe dimensie. En wel een dynamische dimensie. De camera, gemonteerd onder de drone, kan echt overal komen. Zoals al eerder beschreven: alsof je als een vogel over de wereld vliegt.

Voor in allerlei soorten video’s

De luchtopnames via de drone kunnen dus in allerlei soorten video’s gebruikt worden. Denk aan jouw bedrijfsvideo, promotievideo, productvideo of een instructievideo. In al deze video’s kun je landschappen, gebouwen, terreinen of wat anders groots van bovenaf laten zien. Het geeft een totaalbeeld, wat alles in het brede perspectief laat zien. De drone vliegt hoog, laag, over en tussen alle objecten door. Het gebruik van beelden met een drone zorgen dat jouw video een absolute hit wordt!Over de Auteur

Tim Hulshof is mede-eigenaar van het mediabedrijf ID Creators Media Productions. Een onderdeel van het bedrijf is Video Creators, dat zich richt op het maken van video's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo