Een of meerder artikelen schrijven voor je plezier of om je kennis te delen - Artikel Post - Artikel Marketing

Een of meerder artikelen schrijven voor je plezier of om je kennis te delen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 315 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Een artikel schrijven over een onderwerp waar je momenteel erg mee bezig bent. Om het bijvoorbeeld te delen of omdat je het leuk vind om het door anderen te laten lezen. Natuurlijk kun je dit ook doen om even je emoties of frustraties over iets te spuien. Een andere reden kan zijn om je kennis op deze manier te delen. Stel dat je heel veel weet over een bepaald onderwerp bijvoorbeeld van bouwkunde. Dan kun je op die manier tips en kennis over dit onderwerp aan andere doorgeven of delen.

Je schrijft artikelen en daarna wil je deze plaatsen op internet

Misschien schrijf je heel graag en is er een onderwerp waar je op internet nog maar weinig over kunt vinden. Een goede reden om dan over dit onderwerp een of meerder artikelen te maken. Ben je klaar met het maken van een artikel? Dan kun je dit gelijk op internet plaatsen. Misschien dat je dan eerst wel even moet zoeken naar een website waar jouw verhalen goed bij passen of maak een eigen site en plaats hier jezelf geschreven artikelen.

Schrijf een artikel en verdien er ook nog wat geld mee 

Er zijn sites waar je met eigen geschreven artikelen een leuk zakcentje kunt verdienen. Ideaal als je met plezier schrijft en er ook nog genoeg tijd voor kan vrij maken. Je kunt op deze manier ook over allerlei onderwerpen artikelen maken. Kies altijd voor een onderwerp waar nog niet zoveel over is geschreven. Dit verhoogt de kans dat mensen jouw artikelen ook daadwerkelijk gaan lezen. Maak jouw verhaal persoonlijk en uniek. Er zijn sites waarbij de inkomsten van jouw artikelen afhankelijk zijn van het aantal lezers. Dus een artikel plaatsen is essentieel!

Schrijf over een onderwerp waar nog maar weinig over te vinden is

Er zijn nog genoeg onderwerpen waar je nog steeds niet zoveel over kunt vinden als je op internet gaat zoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan medische aandoeningen. Natuurlijk vind je over tal van aandoeningen en ziektes wat algemene informatie maar het kan altijd nog wat specifieker of uitgebreider. Wil je dat jouw artikelen uitblinken dan is het kiezen van een goed onderwerp. Het eerste wat je moet doen. Schrijf het vooral in je eigen woorden. Laat zien dat je een unieke en eigen schrijfstijl gebruikt. Zo dat de lezer heel goed het onderscheid kan zien van jouw schrijfstijl met die van andere schrijfsters of schrijvers.Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[255 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo